сряда, 29 септември 2021 г.

Ангел е имал прединфарктно състояние с трайни поражения на миокарда, заради злоупотреба със стероиди?

 

Смъртта на фолк певеца Ангел разтърси не само родния шоубизнес, но и прокуратурата, която се самосезира и започна разследване за внезапната загуба на звездата от лекия жанр. 

Наш репортер научи кога и къде ще бъде поклонението на певеца,  на което се очаква да се стекат много негови колеги, приятели, почитатели и опечаленото му семейство. 

Последно "сбогом" с Ангел си вземаме на 5 октомври в Централно софийски гробища от 13 часа. Погребението е отложено с повече от седмица, тъй като в момента върви разследване по обстоятелствата за неговата смърт.

Припомняме, че 35-годишният изпълнител почина на 26 септември след прекаран ковид. Всички говорят за неговия здравословен начин на живот и колко активен спортист е бил приживе. Но преди десетина години организмът на Ангел е бил 'смазан" и то от голяма глупост.

Манията му да прилича на културист го тласка към решението да започне да приема стероиди за бърз ефект. 

От здравеняк с кариера, Ангел вижда как се превръща в развалина. Диагнозата е прединфарктно състояние с трайни поражения на миокарда, пишат от show.blitz.bg, но без да се позоват на източника си на информация

Тогава той изпада в депресия и на психическо ниво. По-късно и майка му умира в катастрофа, което допълнително травматизира младата звездата./show.blitz.bg

Новините от днес и със задна дата