сряда, 29 септември 2021 г.

Трагедия: Откриха тялото на изчезналия в морето Светозар!

  

Откриха тялото на Светозар Василев Стоянов в морето край Созопол, който изчезна край Болата. Добричлията е разпознат от близки. Това е станало както по тялото, така и по вещите, които са били в него, съобщава Pronewsdobrich.bg.

48-годишният Светозар Стоянов бе в неизвестност от 20 септември, когато по обяд влязъл с каяк в морето. Около 21 часа съпругата му Ралица Енева подала сигнал, че той не е излязъл. Мъжът бе търсен по море и по суша на 20 и 21 септември, но в късния следобед във вторник издирването бе прекратено поради лошото време. 

На 22 септември то бе възобновено от Военноморските сили по искане на кмета на Каварна Елена Балтаджиева, отправено до областния управител Васил Карапанчев, но без резултат.

На 24 септември издирването му продължи от приятели, близки, непознати хора и водолази. Припомня, че съпругата му отправи апел да се поднови търсенето му.

На 26 септември труп на мъж бе забелязан на около 60 км източно от Созопол. Тялото бе извадено от гранично-полицейски кораб и изпратено в Съдебна медицина в Бургас. По случая бе образувано досъдебно производство. 

Съпругата на изчезналия в морето Светозар проговори за последните му мигове на суша

Новините от днес и със задна дата