петък, 20 август 2021 г.

Скандална бизнесдама купонясва по морето, а уж е с влошено здраве

  

Безгрижно лято на морето прекарва подсъдимата Евгения Банева, пише „Галерия“. Жената на Николай Банев е в комплекс „Русалка“ и кръстосва по цял ден плажните брегове и съседните морски курорти, пише "Галерия". 

Евгения редовно може да бъде засечена по ресторантите и заведенията с приятелски компании в изключително добро настроение. И никак не личи да има влошено здраве, за което бе освободена от ареста през 2019 година.

Нейната свекърва Мария Банева също събира витамин Д. По цял ден 81-годишната майка на  Банев разменя сладки приказки на плажа в „Русалка“, а компания ѝ правят приятели от местната бохема.

"Живот си живеят. Повече от видно е, че проблемите с прокуратурата изобщо не ги притесняват", разкриват очевидци.

Междувременно туристи от комплекс „Русалка“ споделят, че условията са занемарени, дори опасна за почиващите.

Хигиената  била на изключително ниско ниво, районът изобщо не се поддържа, дори се оплакват, че в курорта са плъзнали змии, които смелчаци хващали с голи ръце. Още по-зле било положението в ресторанта, в който човек общо взето остава гладен.

Почиващи там са разкрили пред „Галерия“, че чакали час и половина за две кафета. В рибената супа не откривали признаци да е имало присъствие на риба, нищо, че порцията струва 5 лв.

Социални и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България!

Новините от днес и със задна дата