сряда, 7 юли 2021 г.

Бойко Борисов: Дошли са да откраднат каквото могат! Затова нека гласуваме – битката ни е за демокрация

 

„Опасявам се, че водени от емоцията - хората се подлъгват по популисти. Станислав Трифонов за 2 кампании се показа веднъж. И дори в аванс дезертира от отговорност. Ще сложи някой за премиер и после ще се отрече от него. Както Христо Иванов направи с кметицата на "Красно село".

Но отговорност не се носи така. Носи се от лидера. И то лично! Затова е толкова важно да победим. Този път битката е за демокрацията“. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с актива на партията в Пазарджик.

„Аз врагове в политиката не искам. Искам да имаме конкуренти. Но как да стане, като партиите срещу нас никога не са построили нищо. Няма един показател, по който да ни сравнят. Затова сега всички са се обединили срещу нас. С това само показват колко са слаби“, коментира Бойко Борисов. Той бе категоричен, че Бойко Рашков, като ръководител на кандидат-президентския щаб, е натоварен да върши цялата мръсна работа. А съветникът на Радев по антикорупция Пламен Узунов има задачата да прибира торбата с "благодарностите".  „Рашков е като лъжливото овчарче. Подслушвали сме, яли сме хора, купували сме гласове. И нито едно доказателство за всичко това – дни преди края на кампанията. А пък един друг министър от Харвард точи язовири. Искаха да източат водоема и в Севлиево, но като се усетиха, че ги разкрихме – се отказаха“, добави лидерът на ГЕРБ.

„Жалко, че медиите не намират време да разследват Спецов и партньорите му, имотите на Рашков, хората в Митниците, в разплащателните агенции. Новите-стари политици спряха „Хемус“, санирането и големите инфраструктурни проекти по места. Наясно са, че ще управляват кратко. Затова сега ще откраднат каквото могат! А в същото време нас обвиняват. За такива хора народът е измислил израза "Крадецът вика: дръжте крадеца", подчерта Борисов. Той обеща на жителите на Пазарджик, че ако ГЕРБ спечели изборите ще възстанови строителството на така важния обход на града, който има за цел да изведе тежкия трафик. „Ще върнем и санирането, и „Хемус“, ангажира се председателят на ГЕРБ.

Политическата информация в BurgasNovinite.BG е безплатна!

Новините от днес и със задна дата