неделя, 13 юни 2021 г.

Монахиня, спасена от Богородица, с мрачна прогноза: Идат катаклизми

 Монахиня, спасена от Богородица, с мрачна прогноза: Идат катаклизми 

Светът ще премине през големи катаклизми. Всички, които са забогатели незаконно, ще загинат. Монахинята Елена Айело, която е била известна през миналия век със своите пророчества, предсказала, че 70 години (б.а. през 2031 г) след нейната смърт, над света ще надвисни голямо зло.

Злите сили няма да оставят шанс доброто да победи и човечеството няма да може да се справи без помощ отгоре, предупреждава ясновидката, която през 2011 г. е обявена от Католическата църква за светица. 

Според нея, всеки праведен човек, който се моли на Бог, ще запази душата си. 

Преди да стане монахиня, Елена Айело е била диагностицирана с рак на стомаха в последен стадий. Лекарите не ѝ давали надежда, но жената се молила и се зарекла пред Света Богородица, че ще служи на Господ, ако бъде спасена.

След като чудото се случило, тя се записала като доброволец и като медицинска сестра помагала на ранените по време на Първата световна война. Тогава ръцете ѝ кървели на същите места, където били заковани крайниците на Христос. Жената започнала да получава и видения. Прогнозите ѝ за предстоящите събития били точни. Тя разказвала за Втората световна война и как войските на фашистка Германия, ще бъдат сразени. 

След Първата световна война Елена станала монахиня. 
„Хората трябва да преосмислят своето поведение. В противен случай нямат шанс за спасение“, казала светицата.

Новините от днес и със задна дата