петък, 4 юни 2021 г.

Това са най-опасните дни през юни

 Това са най-опасните дни през юни - Любопитно | Vesti.bg

През юни ще станем свидетели на няколко астрологични събития, сред които слънчево затъмнение, ретроградни планети и супер Луна.

През опасните дни на юни можем да очакваме не само енергийни проблеми, но и да се чувстваме физически зле.

Vbox7 и Edna.bg представят кои ще са негативните събития през юни и какви, според астролозите, ще са последиците от тях.

Ето кои са те:

10 юни – слънчево затъмнение

Това ще бъде пръстеновидно слънчево затъмнение, което означава, че Луната ще навлезе напълно в слънчевия диск, но намаляване на слънчевата активност няма да настъпи поради голямото разстояние на спътника от нашата планета. Този ден ще бъде доста непредсказуем. Смята се, че с пръстеновидни затъмнения на Слънцето благоприятните събития могат по всяко време да се превърнат в голям провал и огромни проблеми в бъдеще.

На 10 юни всички трябва да бъдем изключително внимателни. Това затъмнение ще бъде под знака на Близнаци. Това означава, че първото слънчево затъмнение за годината ще засегне областите на общуване, приятелство и любов. Не правете нови познанства на този ден и се стремете към взаимно разбирателство с роднини, приятели, колеги. Това е един от най-опасните дни на лятото и може би най-опасният ден през юни.

20 юни – Юпитер става ретрограден

На 20-ти най-голямата планета ще се обърне и ще започне да се движи в обратна посока. Ретроградното движение на Юпитер ще приключи едва на 18 октомври. През това дълго време планетата ще има време да ни дразни доста, но на 20-ти трябва да бъдете особено внимателни. Заразни мисли могат да се появят в съзнанието на хората, които с течение на времето ще се превърнат в мощни страхове и несигурност. Изгонете всякакви подобни мисли и разчитайте на факти, когато е възможно.

24 юни – супер Луна в Стрелец

За трети пореден месец пълнолунието се превръща в супер Луна, заради най-близкия подход на Луната до Земята. За щастие, това ще бъде последната супер Луна за 2021 година. Луната отново ще бъде в Стрелец, така че можем да очакваме повторение на събитията от миналото пълнолуние. В този лунен ден имаше пълно затъмнение на Луната, следователно на 24-ти ще се появят най-важните отрицателни последици от решенията, взети по време на затъмнението.

25 юни – Нептун става ретрограден

Нептун ще се разгърне на 25 юни и ще стане ретрограден. В това състояние планетата ще остане до 1 декември. Що се отнася до самия 25-и, това ще бъде опасен ден, в който много от нас могат да бъдат обхванати от неприятни мисли. Пазете се от агресия и безразличие от ваша страна. Не нарушавайте правилата за движение този ден и се опитайте да изпълните предишните си обещания. Не се страхувайте да помолите някого за подкрепа.

27 юни – преходът на Венера в Лъв

Венера не понася добре влиянието на елементите на Огъня. Това означава, че преходът към зодия Лъв ще има изключително негативен ефект върху енергията на хората и върху способността за вземане на правилни решения. На 27 юни е по-добре да се откажете напълно от работата. За щастие, този ден се пада неделя. Големи проблеми могат да очакват тези, които ще бъдат принудени да работят усилено или да решат да заменят почивката с бизнес.

Новините от днес и със задна дата