неделя, 9 май 2021 г.

Maртин Павлов: Миню Стайков бе в ареста от септември 2018 г., а Илчовски е гледал клипчетата на Ивановден 2017 г.

 Разбиха още от лъжите на "тайния свидетел" милионер на Мая СНИМКИ

Maртин Павлов от ПП Консервативно обединение на десницата (КОД) е поредният, който посече бизнесмена Светослав Илчовски. "Тайният" свидетел на Мая Манолова прикова вниманието в петък по време на Комисията по ревизия.

Земеделецът-милионер Илчовски обвини ГЕРБ в рекет и злоупотреба с власт, като на няколко пъти се оплете в твърденията си и мнозина логично се усъмниха сериозно в това, което наговори.

"Не казвам, че Илчовски е лъжец. Нито защитавам Борисов. Казвам само, че Стайков (б.р. - Миню Стайков) е в ареста от септември 2018 г., а Илчовски е гледал клипчетата на Ивановден 2017 г. Освен ако Миню Стайков няма някакви фетиши да ходи по килии да го насилват и снимат, знам ли?", написа във "Фейсбук" Мартин Павлов от КОД.

"Добре, начетохме се на плоските ви шеги на тема пилета. Сега е време да поговорим сериозно. Основният конкурент на пазара за пилешко месо на „Градус” е „Амета” - производителя на лудогорското пиле. Собственика на „Амета” е г-н Любомир Лозанов. Апропо, той е единственият български бизнесмен в борда на директорите на фондация „Америка за България”. Оттам вие се сещайте в какъв цирк доброволно се мятате.



И да знаете - консумацията на пиле няма да намалее. Тя върви правопропорционално на „полезните идиоти” (по Ленин), които днес си мислят, че мнението им е последна инстанция, а фейсбук може да замени институциите съд и прокуратура. Верно по-добре бойкотирайте плеймейтките, а не „Градус“.  

Приятна събота и неделя и бъдете здрави", коментира още Мартин Павлов.

Новините от днес и със задна дата