неделя, 9 май 2021 г.

Търсите ли приключение? Този мистериозен круиз без дестинация е точно за вас

 Търсите ли приключение? Този мистериозен круиз без дестинация е точно за вас

Може да бъде трудно да резервирате за почивки, когато не знаете какво искате. Сега е малко по-лесно за вас, тъй като можете да резервирате мистериозен круиз, където решението е взето вместо вас.

Uniworld Boutique River Cruises стартира чисто ново 10-дневно пътуване из Европа - и това е всичко, което трябва да знаете засега.

Гостите, които резервират почивка от £ 4,999, няма да получават никакви подробности за маршрута, докато не се отправят към летището.

Това включва вида на кораба, дестинациите, които ще посетят, или какви дейности са предвидени в графика.

Круизната линия ще даде на пътниците само опаковъчен списък преди пътуването и шепа улики, които да опитат да отгатнат. След това допълнителните подробности ще бъдат споделени с пътниците, щом са на път за летището.

Плаването ще бъде всеобхватно и луксозно, заяви домакинът и главен изпълнителен директор на компанията Елън Бетридж.

Да не забравяме, че има планове за „уникални преживявания както на кораба, така и извън него“.

Все пак има някаква информация по отношение на 10-дневния круиз. Компанията обяви, че ще тръгне на 12 юни 2022 г. по маршрута из Европа. Цените на мистериозния круиз на Uniworld започват от £ 4999 на човек, включително самолетни билети.

Изпълнителният директор заяви в изявление: „В Uniworld гостите ни не спират да ни изумяват с невероятната си подкрепа и лоялност. Те вярват в нас отново и отново, затова решихме да се позабавляваме, създавайки единствен по рода си Мистериозен круиз с всички нови преживявания, които никога досега не са били включени в пътуванията на Uniworld.“

„Това е невероятно пътуване със списък с кофи, пълно с изненади за онези, които обичат тръпката на приключението; най-голямата изненада е разкриването на маршрута, което ще се случи само когато нашите гости вече са на път към летището“, заключи Бетридж.

Новините от днес и със задна дата