вторник, 25 май 2021 г.

Високотехнологичната компания A Data Pro открива офис в Бургас с капацитет от 50 служители

 Високотехнологичната компания A Data Pro открива офис в Бургас с капацитет от 50 служители

Само преди няколко месеца, през октомври 2020 г., Бургас бе домакин на Годишната конференция на Асоциацията за иновации, бизнес услуги и технологии (AIBEST) с новия си Конгресен център.

Тогава г-н Илия Кръстев – председател на УС на браншовата организация и изпълнителен директор на A Data Pro – заяви, че харесва града, начина, по който се развива, и има желание да работи тук. След няколко дни това ще стане факт. От високотехнологичната компания A Data Pro вече анонсираха официалното откриване на офис в Бургас на 27 май. Събитието ще се състои от 16 часа в Конгресния център.

„Благодаря на Илия Кръстев за изпълненото обещание! И Вие, и останалите мениджъри от сектора можете да разчитате винаги на моята подкрепа в развитието ви на местно ниво, за да продължи утвърждаването на Бургас като силен регионален център на ИТ и Аутсорсинг индустрията!“, каза кметът Николов.

Новият офис на компанията ще стартира първоначално с капацитет от 50 души, като той ще е на разположение и на настоящите служители на компанията от останалите четири локации (София, Велико Търново, Пловдив и Враца).

A Data Pro e международна компания, специализирана в медийните и бизнес анализи, както и всичко, свързано с обработка на данни и информация. Компанията има над 500 служители и продължава активно да наема нови кадри, включително в Бургас. 

 * На снимката – Илия Кръстев и кметът Николов.

Новините от днес и със задна дата