вторник, 11 май 2021 г.

Бургас ще бъде домакин на едно от най-големите събития в сферата на онлайн търговия в региона

 Бургас ще бъде домакин на едно от най-големите събития в сферата на онлайн търговия в региона

При създалата се световна ситуация дигиталните общества не само в България, но и по света, претърпяха бурни промени. Все повече от бизнесите започнаха да стават дигитални и се наложи да представят и онлайн присъствие на пазара. Доста бизнеси отчетоха спад, а други постигнаха завиден ръст в резултат на правилно онлайн присъствие.

Digital4 е фондация, популяризираща цифровите технологии и развитието на дигиталната индустрия по целия свят. Организацията създава различни събития, които дават възможност на всеки участник да се запознае с тенденциите и иновациите в сектора и да ги пречупи през своята бизнес реалност или сферата си на развитие, за да може да се адаптираш към новата действителност.

Фондацията организира и редица събития в България и тази година. След края на противоепидемичните мерки стартира първото събитие Digital4 Burgas на 15-ти май, а домакин ще бъде Международен конгресен център - Бургас. Темата на събитието е „Успешна онлайн търговия през 2021“

Събитията имат за цел да събират на едно място едни от най-добрите професионалисти в сферата на онлайн маркетинга и търговията в България. Посетителите ще имат възможност да се запознаят и получат съвети по актуални теми и казуси, свързани с онлайн бизнеса. Общуване с лектори и колеги, общуване с клиенти и партньори. Събитията се стремят да създадат и поддържат атмосфера, чрез която да помагат на участниците да намерят нови познанства и бизнес възможности.

В лекторския състав са представители на Facebook за България в лицето на Httpool и Лазар Малаков, Петър Дяксов от дигитална агенция SEOMAX, Светлозар  Димитров - EuShipments by InOut. Засягат се и темите, свързани със счетоводството и правните аспекти на онлайн търговията в лицето на Христо Петров (Golden Vision) и адвокат Катерина Лютакова. В серия от презентации ще се засегнат теми за развитие на успешен бранд (Десислава Авджиева, Alternative), промяната на потребителското поведение, последните промени във Facebook, правна защита за онлайн магазини и какво да правим, когато рекламите не носят продажба.

Организаторите са приготвили страхотна изненада: Два билета на цената на 1 билет.

Може да се възползвате от промоцията като закупите двоен билет и въведете промокода: 2FOR1D2B

Заявете своя билет, тук: https://bit.ly/3nOSRTS

За отстъпка от цената на билета, бургаските фирми могат да ползват промокод: 2FOR1D2B

Ако искате да научите повече за програмата, лекторите и локацията >>>https://digital4burgas.com/

Новините от днес и със задна дата