петък, 12 март 2021 г.

Стана ясно кой известен мъж е открит мъртъв, криминалисти разследват трагедията

 

50-годишният Мюрен Халил от руенското село Трънак е починалият при мистериозни обстоятелства. Както съобщихме, мъртвото тяло е открито тази сутрин в дома му в населеното място. Той е домакин на СУ „Димитър Полянов“ в Трънак, предава Флагман.

Тази сутрин мъжът не се явил на работа. Директорът на училището се опитал да се свърже с него, но той не отговарял на телефонните си обаждания.

Служител на учебното заведение е изпратен до дома му, за да види дали всичко е наред. Той се е натъкнал на мъртвото тяло. Веднага е уведомена полицията.  

„Полицейските служители отцепиха къщата, правят огледи. Дойдоха и криминалисти от Бургас. Работят по няколко версии, сред които убийство и самоубийство. Не е ясно още какво е довело до фаталния край“, съобщи съсед на 50-годишния мъж. 

Мюрен е семеен, живее с жена си. Тя обаче излизала за работа рано сутринта. Вероятно инцидентът се е случил, след като е напуснала дома си. 

Според близки на семейството Мюрен е изключително позитивен човек и е абсурдно да посегне на живота си. Мъжът е бил музикант, имал оркестър и свирел по сватби.


    
„Той е най-веселият човек в нашето село. Голяма душа, не вярвам да се самоубие. Не съм запознат да е имал и проблеми в личен план. Аз го познавам добре, има прекрасно семейство. Дори стягаха сватба на сина си, която щеше да е през това лято. Много жалко, дано истината излезе наяве“, сподели още съседът на Мюрен.

Роднините са уведомени за смъртта му.

Новините от днес и със задна дата