петък, 19 март 2021 г.

Арми Хамър 4 часа изнасилвал 24-годишна като блъскал главата ѝ в стена и я изтезавал

 Арми Хамър 4 часа изнасилвал 24-годишна като блъскал главата ѝ в стена и я изтезавал

Хамър е основният заподозрян в сексуално нападение, за което е получен сигнал в полицията на 3 февруари, съобщи говорителят на полицията в Лос Анджелис Дрейк Мадисън, пише BG-VOICE. 

Актьорът отказа подробности за инцидента, не посочи и кой е подал сигнала.

По-рано в четвъртък във видео пресконференция жена обяви, че на 24 април 2017 г. в Лос Анджелис Хамър я изнасилвал в продължение на четири часа, блъскал главата ѝ в стената и извършил и други актове на насилие с нея.

Жената се яви пред камера, но се представи единствено с първото си име Ефи.

„През тези четири часа се опитах да избягам, но той не ме пусна“, казва тя през сълзи. „Мислех, че ще ме убие.

След това той си тръгна, без изобщо да се интересува какво се случва с мен“. Адвокатката на жената Глория Олред пък споделя, че на полицията са предоставени доказателства, включително и снимки от нараняванията на Ефи.

Адвокатката отказа да коментира кога е подадено оплакването и не потвърди дали това е сигналът от февруари, който полицията в Лос Анджелис разследва.

Ефи е на 20 години, когато се запознава с Хамър във Facebook и започват връзка през 2016 г. Последният им контакт е бил миналата година, каза Олред.

Адвокатът на Хамър Андрю Бретлър съобщи в изявление, че от самото начало всичките взаимодействия на актьора с Ефи и всеки друг сексуален партньор „са били изцяло по взаимно съгласие, предварително обсъдени и одобрени и при взаимно участие“.

В изявлението обвиненията са определени като опит „за търсене на внимание“ и направени след „лош съвет“.

В него се посочва, че „кореспонденцията ѝ с Хамър подкопава и отрича собствените ѝ възмутителни обвинения“.

„Истината е на негова страна и господин Хамър се радва на възможността да изясни нещата“, каза Андрю Бретлър.

Изявлението му съдържа и скрийншот, който според Бретлър е от размяна на текстови съобщения от юли миналата година между Хамър и Ефи, в които тя изразява желание за груб, насилствен секс с него и той отговаря, че вече не иска да има връзка с нея.

По това време 34-годишният актьор е женен за Елизабет Чеймбърс, с която се разведе миналата година.

Хамър стана известен с изпълнението на ролите на двама близнаци във филма „Социалната мрежа“ през 2010 г., популярен е и с ролите си в „Самотният рейнджър“ (2013 г.) и „Призови ме с твоето име“ (2017 г.)Сред най-новите му ангажименти е роля в римейка на Нетфликс „Ребека“, както и в продължението на „Призови ме с твоето име“, върху което още се работи.

Обвиненията в сексуално насилие от последните месеци навредиха на кариерата на Хамър.

По-рано тази година акаунт в инстаграм започна да публикува скрийншотове от текстови съобщения, изглеждащи като изпратени от Хамър, още от 2016 г.

Олред отказа да коментира дали клиентката ѝ стои зад акаунта @houseofeffie. Когато в медиите се появиха информации за тези текстови съобщения, Хамър ги определи като „злостни и фалшиви онлайн атаки срещу мен“.

След публикуването им Хамър излезе от състава на комедията „Уредена сватба“, в която трябваше да играе с Дженифър Лопес, още преди началото на снимките.

Скоро след това се оттегли и от поредицата на „Парамаунт плюс“ „Предложението“ за заснемането на „Кръстникът“. Агенцията му „WME“ прекрати договора си с него.

Новините от днес и със задна дата