петък, 19 март 2021 г.

Нашенец нападна испански полицаи и се оказа жесток убиец, издирван в България

 Издънка: Нашенец нападна испански полицаи и се оказа жесток убиец, издирван в България 

Българин, издирван за убийство в страната си, направи съдбовна грешка като се нахвърли с ругатни и обиди върху испански полицаи. На всичко отгоре инцидентът бил заснет и публикуван в социалната мрежа, пише The Olive Press.

Беглецът е арестуван след скандал в Торевиеха, в офис, който издава испански лични карти.

Офисът на ул. "Calle Arquitecto Larramendi" се администрирал от Националната полиция, а свадата се разгоряла, когато българско семейство отказало да спазва правилата за безопасност срещу COVID.

Трима от тях били арестувани за нападение над полицейските органи.

Българският беглец минавал покрай сградата, видял какво се случва и за своя грешка решил да се присъедини към мелето.

Той словесно нападнал полицаите, като ги наричал „терористи и убийци“ заедно с друг набор от нецензурни думи, а също и заплаха, че „всички ще умрат“.


Мъжът избягнал ареста, но за негово съжаление се появило видео с мелето в социална медия. На кадрите се вижда как той плюе в лицето на един от полицаите.

Това позволило на Националната полиция да започне проверка.

Той също така насърчавал другите в офиса да атакуват служителите на реда, докато крещял „ние ще ги разкатаем, по-малко са от нас“.

Беснеещият българин е обвинен в заплашване на полицията и подбуждане към омраза в допълнение към предстоящото завръщане у дома, за да му бъде отправено обвинение за убийство.

От публикацията в испанската медия не се разбира точният етнически произход на "българина"./БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата