четвъртък, 18 февруари 2021 г.

Извратеняк остави майката на двете си деца заради афера с баба им

  

Млад мъж заряза партньорката си, след като роди второто му дете. Причината е шокираща - авантюра с нейната майка.

24-годишната Джес Олдридж твърди, че аферата между майка ѝ Джорджина (44) и нейния приятел Райън Шелтън (29) започнала по време на пандемията.

Джес била бременна с момченце, което Райън видял за кратко по време на раждането, преди да прекрати връзката с нея заради афера с бабата на децата.

Джес каза пред The Sun: „Това е крайно предателство. Очаквате бабата да се влюби в бебето - не в бащата. Тя трябваше да бъде баба на двете ми деца и да ми помага да се грижа за тях, но вместо това тя ме прецака и ми взе гаджето". 

Само няколко седмици след като семейството се премести заедно в Глостършир миналата година, бабата на 6 деца започнала да се закача с продавача на автомобилни части, докато дъщеря ѝ била в напреднала бременност.
Докато живеела с майка си, Джес се надявала, че тя ще ѝ помогне в грижите за 2-г. ѝ дъщеря. Вместо това обаче родилката забелязала флирта между партньора ѝ и майка ѝ и наблюдавала как "се шегуват в кухнята всяка вечер", докато пият ром Bacardi.

Когато попитала майка си и партньора си относно първоначалните ѝ подозрения, те категорично отрекли.
 

Джес родила бебето Рубен в кралската болница в Глостършир на 28 януари, но след като се срещнал с новия си син за по-малко от час, Шелтън прекратил 3-годишната им връзка чрез смс.


Едва след като два дни по-късно се сблъскали отново, те признали за аферата.

Безсрамната ѝ майка ѝ казала: „Не можем да контролираме в кого се влюбваме“.

Двойката вече потвърди, че има връзка във Facebook. Новата майка също твърди, че нито майка ѝ, нито г-н Шелтън са ѝ се извинили./БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата