събота, 23 януари 2021 г.

Зрелищен арест на девойка в Несебър

  

20-годишно момиче от Несебър е била зрелищно закопчана в близост до кафене „Карамел” в морския град. При личен обиск у девойката са намерени и иззети 16 гр. суха зелена тревна маса - марихуана, съобщават от пресцентъра на ОДМВ-Бургас.

По време на проведената едноседмична специализирана полицейска операция от служители на ОДМВР- Бургас и Районните управления в областта за притежание и разпространение на наркотици в районите около учебните заведения е заловен и 23-годишен помориец. 

Арестът е извършен на 21.01.т.г. около 21.00 ч. в района пред противопожарната служба в Поморие, разположена на улица "Княз Борис I". Младежът е криминално проявен и стар познайник на органите на реда. 

У него са намерени и иззети две пликчета с бяло кристалообразно вещество - пико и пликче с кафеникаво кристалообразно вещество - амфетамин.

В резултат на спецакцията по морето, в ареста са се озовали шест мъже и три жени / на възраст между 20 и 33 години/, като са образувани четири бързи производства и пет преписки. Повдигнати са обвинения от Районна прокуратура – Бургас.

Новините от днес и със задна дата