неделя, 6 декември 2020 г.

Известни именици, които празнуват Никулден

 

Хиляди семейства днес празнуват Никулден. В това число влизат и доста известни личности, носещи имената Николай, Никола, Николета, Никол и пр., в чиитo домове и души ще надникнем благодарение на социалните мрежи и активността на имениците в тях, пише life.dir.bg.

Бившата министърка в кабинета "Борисов" Николина Ангелкова поздравява адашите си: "От сърце желая на всички много здраве, щастие и незабравими мигове, споделени с най-близките. Нека Свети Николай Чудотворец ни закриля и дарява вяра и сила, за да се справим и с най-тежките предизвикателства! Честит празник на всички, носещи име, вдъхновено от покровителя на водната шир! Благоденствие за моряците, рибарите и банкерите. Честит Никулден!"

Последният кадър, публикуван на стената й, е с нейното кученце на име Молти.

 

Извънредно щастлив е и именякът Ники Кънчев. Той публикува своя снимка с щура физиономия и написа: "Ей хора, летя, летя! 15-20 см съм над Земята. И то заради вас, заради тази любов, обич, уважение и респект, усмивки, бъзици, които ми изпращате! Поклон! Обичам ви! И винаги ще ви обичам! Ваш Ники Кънчев".


Николета Лозанова пък публикува свое интервю, в което споделя как е прекарала COVID-19. По повод именния си ден в него тя казва: "Нямаме някакви специална традиция за Никулден. Събираме се с най-близките ни приятели, вечеряме и просто прекарваме една красива вечер, с много смях и разговори. Просто подаръците са по три, защото сме Николай, Никол и Николета", визирайки себе си, своята дъщеричка и половинката си Ники Михайлов.

Последният пост на плеймейтката е отпреди 5 дни, когато беше рожденичка. "Happy Birthday to me.... Една толкова очаквана и любима за мен фраза днес има нов смисъл и значение. Днес повече отвсякога ценя здравето и живота си, ценя онова, което съдбата може да ми отнеме във всеки един момент. Научих по трудния начин най-простите уроци... Правих се на силна, когато бях най-слаба...Криех от себе си истината за самата мен. Заслепявах се от суетата си, заобикалях се с имитации. И макар да се натъжавам, когато пиша тези редове, всъщност си давам сметка, че трябва да съм щастлива. Защото днес ставам на 33 и знам най-после коя съм и къде отивам. Благодаря на хората, които ме обичат такава, каквато съм. Благодаря на себе си, че открих смисъла на живота си. Благодаря на всички, които днес ме трогнаха и разплакаха, със своите красиви и истински пожелания."


Никол Станкулова пък вече е директно на Коледна вълна и пуска кадър с добрия старец. "Вълнувате ли се?", пита последователите си красивата синоптичка.

Новините от днес и със задна дата