събота, 5 декември 2020 г.

Том Круз се развежда с всяка своя съпруга, когато тя е на 33 и още малко известни факти за звездите

 

Животът на звездите е бляскав, може често да ни се струва съвършен и безпроблемен, Все пак те са доста богати, могат да си позволят постоянно да са на вълнуващи почивки, да притежават собствени яхти, я някои дори цели острови. В представите на нас - обикновените хора, известните личности се къпят в пари и във вълните на океана на някое екзотично място или пък са на пищни светски партита, облечени в красиви тоалети и винаги перфектни, пише life.dir.bg

.Разбира се, те са просто хора и изобщо не са застраховани от това да станат жертва на странни случки, съвпадения или да изпаднат в непредвидени ситуации. А дали наистина са добри и стойностни хора става ясно именно от начина, по който реагират в подобни ситуации. Нашата колекция от звездни личности днес е посветена на онези не чак толкова известни факти за много известни хора.

Том Круз се развежда с всяка своя съпруга, когато тя е на 33 години

Изобщо не сме сигурни дали това е странно съвпадение, или факт, повлиян от сциентологията, на която актьорът е поклонник.

Първата му съпруга Мими Роджърс е тази, която го привлича към това религиозно течение. Двамата се женят през 1987 г. и се разделят около две години по-късно. Тогава актрисата е на 33.

Crewcut Cruise : News Photo 

Том Круз и Никол Кидман са заедно около 10 години. Женят се през 1990 г. Дори подновяват брачните си клетви след тези 10 години брак, но едва два месеца по-късно се разделят през 2001 г., малко преди Кидман да навърши 34 години. 

С третата си съпруга Кейти Холмс актьорът се разделя след 6 години брак. Кейти настоява за развод, за да предотврати намерението на Том да привлече дъщеря им Сури към сциентологията.

И Холмс е на 33, когато се разделят.

Роуън Аткинксън е смел като Мистър Бийн

Британският актьор, когото познаваме най-вече с ролята му на Мистър Бийн, е всъщност доста смел и съобразителен. Веднъж, по време на полет със семейството му, пилотът на самолета изгубил съзнание. Аткинсън и съпругата му се опитали да свестят човека. Поливали го с вода и му ударили няколко шамара, но нищо не помогнало. Тогава актьорът поел управлението на самолета, въпреки че нямал никаква представа какво трябва да прави. Жена му му се разкрещяла, защото издигнал самолета много високо, всички си помислили, че ще се разбият. Тогава обаче пилотът се свестил, изобщо не разбрал, че е изгубил съзнание и завършил курса.

Ето на какво е способен Роуън Аткинсън, когато децата му са на борда.

 

Смелият Джеки Чан се страхува от инжекции

Човекът, който скача от хеликоптери, високи сгради, хвърля се от движещи се камиони и какво ли още не, защото сам изпълнява каскадите във филмите си, изпитва панически страх от инжекции. Казва, че припада, само като види иглата. Затова и по време на работа предпочита сам да се оправя с нараняванията си. Случвало се е на снимачната площадка да си счупи пръста. Просто го намествал и продължавал. А един ден при снимането на "Сблъсък в Бронкс", сутринта си счупил глезена, а следобед пак бил на работа.

Антъни Хопкинс усилено търсел една книга за филм, когато тя ненадейно само го намерила

Преди да участва във филма "Момичето от "Петровка", Антъни Хопкинс много искал да прочете книгата, върху която бил базиран сценарият на лентата. Обиколил всички книжарници в Лондон, но не успял да я открие. Когато тръгнал обратно към къщи, намерил книгата на спирката на една метростанция. След време Хопкинс се запознал с автора на романа Джордж Файфър и му разказал тази история. Файфър отговорил, че той самият бил изгубил последното си копие от книгата преди около година. Актьорът му показал намерената от него книга и се оказало, че е точно тази, която авторът бил изгубил.

Вин Дизел станал актьор, защото бил малко хулиганче

Когато бил на 7 години, Вин Дизел, брат му и още няколко техни приятели, нахлули в театър в Ню Йорк. Директорът можел да извика полиция, но вместо това предложил на момчетата роли в пиеса. Останалото е история.

Чарлийз Терон започнала кариера в киното, благодарение на буйните си емоции

Когато Чарлийз заминава за Лос Анджелис, нейната майка ѝ купува билет за самолета. Но нещата не потръгват много гладко за актрисата и тя решава да се върне в родната Южна Африка. Но няма пари за билет за връщане. Известно време Чарлийз живее в евтин мотел и дори е стояла гладна, тъй като е нямала пари и не могла да си намери агент, който да ѝ помогне с намирането на роли. Всъщност детството и животът на Терон преди да стане известна са доста тежки и дори трагични, но това е друга история...

Когато останалa без никакви пари, Чарлийз отишла до банката, за да осребри един от чековете, изпратен от майка ѝ, но банковият служител отказал да го направи. Тогава тя не издържала и направила страшна сцена. Плакала, викала и била наистина отчаяна. Но не знаела, че има някой, който я наблюдава в онзи момент.

Когато актрисата спряла да крещи, един мъж се приближил до нея, помогнал за решаването на финансовия проблем, като разговарял със служителите в банката. В интерес на истината и английският на Терон не бил много добър и бил проблем за намирането на работа. След това мъжът ѝ се представил, оказало се, че той е агент и ѝ предложил да ѝ помогне да започне актьорската си кариера.

В продължение на 2 години Ръсел Кроу бил жертва на телефонен шегаджия, който се оказал...

Актьорът получавал телефонни обаждания в продължение на две години от някой с името Майкъл. Който и да е бил човекът и каквото и да е било истинското му име, той се обаждал на Кроу и му разказвал глупави вицове. Много често Майкъл питал дали там има някой с фамилия Wall. "Там ли е г-н Wall? Там ли е г-жа Wall? Има ли някакви Walls там? (бел. ред. Wall от англ. стена) "Не!? А тогава на какво се държи таванът?"

 

Такъв тип шеги очаквали Ръсел Кроу, когато Майкъл се обаждал. Веднъж мъжът се обадил и казал на актьора, че трябва незабавно да напусне сградата. После се засмял и казал, че се шегува. "Шегувам се, Ръсел. Това е Майкъл." Тогава Кроу разбрал, че всъщност се обажда Майкъл Джексън. Двамата никога не са се срещали или запознавали на живо.

 

Новините от днес и със задна дата