вторник, 15 декември 2020 г.

Тир с 23 тона нар и проститутка предизвикаха два тежки пътни инцидента

 

                                        Снимки: "Булфото"

Турски тир се обърна в канавка на магистрала "Марица". Инцидентът е станал тази сутрин около 06:00 часа на 28-ия километър от аутобана, в посока София, предаде "Булфото".

Камионът е бил натоварен с близо 23 тона нар. Водачът е изгубил управлението над тежкотоварния автомобил, след което е смачкал около 20 метра от мантинелата и се е обърнал в канавката. Водачът не е сериозно ранен, но е откаран в болница.

Тежка катастрофа блокира за часове и пътя към граничния пункт "Дунав мост" в Русе. Причината - инцидент като на филм, съобщава bTV. Микробус беше затиснат от два камиона, опитали се да спрат заради такси, което трябвало да качи проститутка.

Катастрофата е станала близо до автобусна спирка на международния път. Тир от Търговище намалил рязко заради такси на спирката. Микробусът зад него също намалил, но бил ударен отзад от турски тир и така се озовал затиснат от двата камиона.

При катастрофата е пострадал шофьорът на буса. Задръстването е километрично.

Полицията многократно е санкционирала проститутките, които, изчаквайки клиенти на това място, създават предпоставки за пътни произшествия. Глобите досега не дават резултат.

Новините от днес и със задна дата