четвъртък, 3 декември 2020 г.

Изневери, оргии, комар зад убийството на 21-г. арендаторка Красимира

  

Убитата крупна арендаторка Красимира Куковска е имала едва зараждаща се връзка с 28-годишен младеж от Пловдив. Той е съсед на жертвата в село Бегово, където живее баба му. Познавали са се отдавна, но от около 20-30 дни отношенията им се задълбочили. Вечерта преди да бъде убита, момчето е гостувало на Красимира.

Радвали са се на двете малки деца на Куковска - едното на 2 месеца тогава, а другото на 2 годинки. Правили са си снимки, забавлявали са се. Не това обаче е причината бащата на децата - Любомир Петров, да посегне на живота на доскорошната си любима, разказват близки и роднини на отишлата си без време 21- годишна майка. Дни преди убийството Красимира била на море с новия си приятел. Била е изгонила от дома и живота си Любомир. Малко преди това е разкрила чат по интернет между него и момиче, което го канело на гости в дома си. 

Била поредната изневяра, разказват братовчеди на жертвата, с които тя е споделяла мъката си. Казвала на роднините си, че не иска той да вижда и да пипа децата. Разследващи са разкрили, че Петров много често е проигравал огромни суми на комар, пиел и търсел любовни забавления. 

Последният път ѝ поискал 2 бона за комар. Красимира споделила с близките си, че родителите на Любомир преди време ѝ пискали 200 000 лева, за да купуват крави. Тя ги дала, но животни така и не се появили. Скандалите, заплахите и сълзите били чести гости в дома на младото семейство. Момичето наследило от покойните си родители доста пари и хиляди декари земя. Бащата бил известен в региона арендатор. 

След неговата кончина Красимира поела всичко сама, оправяла се и с нивите, и с работниците. Любомир се присламчил, твърдят роднините. За да я върже и заради за пари, ѝ направил две деца. Не работел, пилеел хиляди по комар, екскурзии, безсмислено скъпи покупки, коли. Въпреки опитите да го вразуми, Красимира не успяла. Притеснявала се, че ще стигнат до просешка тояга. Изгонила Любомир, казала, че сама поема живота си. 

Има данни, че майката на момчето ѝ се е обаждала със заплахи. Казвала, че ако не се съберат и оправят до два дни, ще унищожи снаха си. Преди около 2 месеца Пловдивско осъмна с черна вест. Беше оповестено, че младата жена е била намерена мъртва в дома си в Бегово, като се самоубила с ловна пушка. 

Дни след трагедията Любомир Петров направи самопризнания, че я е убил по невнимание. Малко след това прокуратурата потвърди новината, че това е умишлено убийство и преквалифицира обвинението. От тогава Петров е в ареста. Бабата на Красимира и нейната леля се борят да вземат двете сирачета и да ги отгледат. Те не са доволни, защото имат право сега да виждат децата само веднъж в месеца за по половин час. Към момента мъничетата се отглеждат от баба им по бащина линия./Източник:БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата