понеделник, 21 декември 2020 г.

Ревнива и болна от К-19 туркиня отмъсти по-най жестокия начин на съпруга си

 

Болна от COVID-19 жена изревнувала съпруга си и заподозряла, че той иска да се отърве от нея. След това тя нападнала мъжа си и започнала да го плюе, за да го зарази, пише в. „Хюриет“.

Инцидентът е станал в турската провинция Самсун. Мъжът на име Мустафа съобщил, че съпругата му е лекар. В болницата тя се разболяла от COVID-19 и се лекувала у дома, а съпругът й се грижел за нея. Тестът му обаче бил отрицателен.

На рождения му ден се обадила сестра му. Като чула, че разговаря с жена, съпругата му полудяла. Тя решила, че съпругът ѝ говори по телефона за нея и иска да се отърве от нея. 

Тогава болната започнала да плюе в лицето на Мустафа, за да го зарази с коронавируса. Ухапала го няколко пъти. След сбиването мъжът се оплакал от жена си в прокуратурата. 

„Тя ме биеше преди, но никога не съм се оплаквал. Но това не се търпи. Мисля, че тя може да причини истинска вреда на мен или на нейните пациенти“, обяснил Мустафа. 

„Не само жените, но и мъжете могат да бъдат жертви на домашно насилие в тази страна. Не възнамерявам да се примиря“, заключил той.

Новините от днес и със задна дата