понеделник, 23 ноември 2020 г.

Бивши възпитаници и Общественият съвет дариха 6 проектора на английската гимназия в Бургас

 


С нови шест проектора вече е оборудвана бургаската английска гимназия „Гео Милев“. С това всички ремонтирани стаи на сградата, в която от тази учебна година се помещава елитното училище, ще бъдат дигитализирани и на учениците ще бъде осигурена високотехнологична мултимедийна учебна среда.

Проекторите са дарение от Обществения съвет към гимназията с помощ от Асоциацията на бившите възпитаници.

„Помощта, която получаваме, за да осигурим заслужената база за нашите ученици е огромна и целият екип на АЕГ „Гео Милев“ е благодарен на ангажираните с каузата ни. Всяка подкрепа е първо морална, а след това материална- за нас е важно да знаем, че не сме сами и образованието продължава да бъде ценност за много хора. Благодарим на обществения съвет към гимназията, който изпълнява ангажиментите си със сърце и отдаденост и ни помага изключително много. Благодарим и на Асоциацията на бившите възпитаници, които също активно се включват във всяка дейност по подобряване на учебната среда.“ благодари директорът на гимназията Жаклин Нейчева.

Междувременно дистанционното обучение в Бургас за учениците от гимназиален курс продължава и тази седмица. Вместо до 25 ноември, учениците от 6 до 12 клас в Бургас ще продължат да учат у дома до 30 ноември.

Новините от днес и със задна дата