четвъртък, 19 ноември 2020 г.

Невероятно! Попита я нещо, а после ѝ даде 10 бона, за да сбъдне мечтата си

 

Най-богатият спортист в света Флойд Мейуедър за пореден път се показа като абсолютен прахосник на пари, но този път за добро. Човек от компанията на боксьора разкри как е направил щастлива сервитьорка от бар в Лас Вегас.

"Никога няма да забравя една вечер, когато бяхме на купон с Флойд, а сервитьорката дойде да ни обслужи. Двамата явно се познаваха, а той я попита какво ще направи, ако има всичките пари на света. Тогава тя се пошегува и му каза, че ще си плати кредитите, а той настоя да му отговори сериозно.

Момичето имаше огромни гърди и призна, че малко се срамува, но мечтае да ги направи по-малки. Това наистина я тормозело и ѝ създавало проблеми. Тогава той я попита колко струва една такава операция, а тя му каза - около 6-7 хиляди долара, но допълни, че не е сигурна тъй като никога не е проверявала цената, тъй като едва ли някога ще събере парите.

Когато си тръгвахме, той бръкна в чантата си и извади няколко пачки с пари и ги сложи отделно от сметката. Питах го какво прави, а той ми призна, че ѝ дава 10 хиляди долара за операция, но ме помоли да не казвам на никого", допълни свидетелят.

Припомняме, че Мейуедър често пилее пари за скъпи коли, бижута и часовници, но се оказа, че дава пари и за добри каузи./БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата