събота, 3 октомври 2020 г.

Като брат и сестра: Атанас Колев показа младоликата си майка

  

            Снимка: Официален профил в Instagram

Популярният у нас рапър и победител в риалити шоуто "VIP Brother" Атанас Колев предизвика истински фурор в Инстаграм, публикувайки изображение, на което позира пред фотографския обектив до своята майка.

Публикациите в социалната мрежа на изпълнителя тенденциозно събират някъде около 10 хил. харесвания, но този път присъствието на жената, дарила го с живот, му осигури два пъти повече реакции, а последователите му останаха възхитени от нейната младежка визия.

На снимката, заснета в Майчин дом-Варна, двамата са облечени в медицинско работно облекло, тъй като Аделина е здравен работник, а синът ѝ отдавна върви по нейните стъпки, устремен към професията на гинеколог. Дрехите, които изпълнителят носи, навеждат на мисълта, че именно в болницата, намираща се в морската столица на България, той кара своя стаж.

"Това не е Атанас Колев, тоз" е Наско, малкият сополанко. С майка си", гласи хумористичното послание, съпровождащо поста му.

Почитателите на певеца, чиято звезда изгря на сцената на "X Factor", изписаха множество комплименти по адрес на неговата родителка в коментарите към снимката, като повечето от тях изразиха мнение, че тя прилича повече на негова по-голяма сестра, отколкото майка.

"Прекрасни сте, изглежда като твоя сестра!", "Много сте хубави!", "Супер сте! Добре че написа, че това е майка ти", "Страхотна жена", "Ние помислихме, че ти е гадже", "Ако това е майка ти, свалям ти шапка" и "Майко... мила!" са само част от думите на феновете му, редящи се в платформата.

Към дискусията се включи и половинката на телевизионната водеща Гала - Стефан, който се сприятели с Атанас по време на престоя им в най-популярната Къща от малкия екран.

"Ревал съм рамо до рамо и с двама ви", написа той, поставяйки емоджи прегръдка, но Колев не удостои коментара му с отговор.

За първи път Аделина попадна под светлините на прожекторите, когато наследникът ѝ намери място сред звездните съквартиранти в десетия сезон на риалити формата, който в крайна сметка спечели. Тогава, в свое интервю за наша медия, тя каза, че е приела участието му в предаването със смесени чувства, тъй като той е млад и неопитен, а героите в шоуто често биват манипулирани. Колева каза още, че двамата са обсъдили отправената му покана, но решението да съжителства с родните знаменитости пред камерите е било изцяло негово.

На въпроса дали тя е повлияла на сина си да се насочи към медицината, Аделина отговори, че изборът отново е взел сам. Тя обясни, че той е бил одобрен във всички университети във Великобритания, в които е кандидатствал, но впоследствие е преценил, че иска да бъде лекар, а не инженер - с каквато специалност е бил приет в Обединеното кралство, затова е останал в България.

 

Новините от днес и със задна дата