вторник, 20 октомври 2020 г.

Рич от "Дързост и красота": Приятели от ЦРУ ми казаха кога свършва пандемията от К-19

  

В ексклузивна онлайн среща на живо в ефира на родна телевизия актьорът Рон Мос сензационно обяви кога ще бъде сложен край на световната пандемия от коронавирус. Той сподели с недомлъвки, че според негови приятели от ЦРУ цялата история с Ковид-19 е измислена с политическа цел.

"Целта беше да няма избори президентски избори в САЩ" и допълни, че планът не е успял. "Всичко ще свърши на 3 ноември", заяви известният с ролята си на Рич Форестър актьор от култовия сериал "Дързост и красота". Като не уточни защо в държави в които няма избори също има Ковид - 19, което означава, че твърденията му се разминават с действителността.

"Това, което чувате и четете по новините, са пълни глупости. Жалкото е, че много хора им вярват." Звездата сподели още, че е огорчен от решението на продуцентите да намерят друг актьор за емблематичната му роля на Рич. Когато решава да се оттегли след 25 години участие в продукцията, той поставя изрично условие това да не се случва. 

"Единственото нещо, което направих, беше да помоля продукцията да не избира друг актьор за моята роля, в която съм вложил душа и сърце". Както всички фенове на сериала вече знаят, тази молба не е била уважена. 

През последните 4 месеца актьорът и музикант Рон Мос се занимавам със снимките на филма "Изненадващо пътуване". В него се разказва за нюйорски брокер на акции, който решава да купи къща в Пуля, Италия. Отива там да намери нов живот и открива, че къщата, която купува, не съществува, а след това се влюбва в невероятно красивата дъщеря на бизнесмен.

Новините от днес и със задна дата