сряда, 2 септември 2020 г.

Пак прибраха фаталната Петя от Дупница в полицията заради мистерията с Янек

  

Жената на Васил Капланов-Каплата – Петя Николова-Капланова, с която имат развод, бе задържана този следобед във връзка с разследването на случая с изчезналия дупничанин Янек Миланов.

5 патрулки спрели пред жилището ѝ, тя е била в дома си, откъдето е отведена в полицията. Прокурорите в Дупница са поискали разрешение от колегите си в Кюстендил за извършване на ДНК тест на съпругата на Каплата – Петя Николова-Капланова, съобщи за struma.bg адвокат Ивайло Алексиев, който е защитник и на двамата. 

Четири часа вече стоя и чакам пред РУО-Дупница, Петя Капланова е вътре без адвокат. Допреди 1 час периодично се свързвах с нея по телефона, но сега като се обадя, някой го изключва. Предполагам, че телефонът ѝ е иззет и някой друг го затваря, съобщи адв. Ивайло Алексиев. Още снощи пък е извършен вторият арест на Васил Капланов. 

Този път обвинението е, че докато е бил под домашен арест, е заплашвал с убийство председателя на мотоклуб “Неразделни Братя” в Дупница Димитър Недев. Каплата е отведен в ареста в Кюстендил.

Новините от днес и със задна дата