вторник, 8 септември 2020 г.

Последните думи на Милен Цветков преди катастрофата: Калина, обичам те

  

Последно преди фаталната катастрофа известният журналист Милен Цветков е говорил с дъщеря си Калина. И думите му са били: "Обичам те!". Това разказа Милена Иванова, жената до Милен Цветков пред bTV. Познава го в период от живота му, който беше много труден за него в професионален план.

В личен план беше много светъл човек, мил, изключително любящ, имащ нужда да дава и получава любов. Бяхме залепени като гербови марки. Използвахме времето заедно пълноценно, правихме нещата заедно, разказва за Милен неговата половинка.

Любимите предмети вкъщи са неговата чаша за кафе, вратовръзка и снимка заедно двамата. Последната вечер преди да загине Цветков, бяхме заедно на дивана и гледахме филм. За него най-човешкото нещо в живота беше смъртта.

"Аз съм човек, не съм Господ, не мога да изчислявам такива неща като смъртта", каза Иванова, която е известна и с качествата си на нумеролог.

"Бях истински щастлива с Милен Цветков. Разбрах какво е истинска любов и топлота, да бъдеш с интелигентен и уважаващ себе си и другите човек", разказа в предаването "Преди обед" последната любов на трагично загиналия журналист Милена Иванова. Първата им среща била в телевизията, когато тя била на гости в "Часът на Милен Цветков".

Още тогава станало ясно, че ще има продължение, което ще бъде Милен и Милена. В началото връзката била бурна, а нумероложка се съпротивлявала дълго, защото предчувствала, че ще страда. "Милен беше много цветен, много интересен човек. Аз изключително много се съпротивлявах, защото се страхувах. Имах усещане, имах предчувствие, че ще страдам, но не знаех точно по какъв начин", разказа Милена.

Година и половина двамата общували само чрез СМС-и, но настойчивостта на Цветков победила и Милена решила да се предаде пред любовта. Двамата се срещнали на кафе и телевизионерът откровено й казал, че иска да назове нещата с истинските им имена като признае, че много я харесва. Бъдещата му любима му споделила своите страхове.

"Обещавам ти, че никога няма да те предам", зарекъл се журналистът. Двамата заживели заедно, когато това било възможно, защото когато се грижел за сина си, Милен Цветков не прекарвал вечерите с Милена. Във всички други дни обаче двамата били неразделни, а Цветков дори ѝ се сърдел на шега, че заради нерешителността си тя е загубила година и половина време, преди да с съберат. Иванова призна още, че когато си спомнила последния поглед на Цветков към нея преди катастрофата си дала сметка, че той е бил за сбогуване.

Новините от днес и със задна дата