събота, 29 август 2020 г.

Мигранти 10 часа изнасилвали 2 момчета в гробище и след инквизиции ги погребали живи

 Ужас в Швеция: Мигранти 10 часа изнасилват 2 момчета в гробище и след инквизиции ги погребали живи - 0 

Две момчета в тийнейджърска възраст са преживели истински кошмар на гробище в Швеция, преди да бъдат погребани живи там. Жертвите са били измъчвани и изнасилени от двама по-възрастни мъже, преди полицията да се намеси и да спаси живота им.

Момчетата са били нападнати от 21-годишен мъж и негов 18-годишен приятел около 11 часа вечерта в неделя в Солна, близо до столицата Стокхолм. 

Заподозрените първо са предложили на момчетата да им продадат наркотици, но когато жертвите отказали, насилниците ги завели насила в гробището. От полицията заявили, че там двете жертви са били подложени на физическо насилие, което може да се определи като мъчения. Те са били мушкани с нож в краката, също са били и рязани. Нанесени са им и други телесни повреди. След това момчетата са били изнасилени насред гробището, пише шведският вестник Aftonbladet. 

Тяхната конкретна възраст не се съобщава, но според информацията и двете момчета са малолетни, което означава, според шведските закони, че те нямат навършени 15 години. След изнасилването те са били принудени да се съблекат чисто голи и да влязат в яма. В нея изнасилвачите са ги заровили живи. За щастие на жертвите случаен минувач забелязал, че нещо нередно се случва и подал сигнал в полицията около 08:39 часа сутринта в неделя - 10 часа след отвличането на момчетата. 

Минути по-късно на гробището пристигнали полицаи и спасили момчетата. Малко по-късно били задържани и изнасилвачите - единият от Иран, а другият от тунизийски произход. Съобщава се, че и двамата мъже са известни на полицията и имат предишни наказателни присъди. 

„Един от извършителите е 21-годишен мъж, роден в Иран, дошъл в Швеция като дете през 2009 г. Оттогава е осъждан за многократни престъпления в Швеция“, съобщава Fria Tider, цитирайки изявление на шведската полиция. Още миналия месец той бил осъден на година и половина затвор за палеж, тъй като през декември миналата година подпали спортни коли, паркирани в Густавсберг на Върмдьо на изток от Стокхолм. 

Той също е осъждан за кражби, незаконно шофиране, шофиране в нетрезво състояние и пласиране на наркотици. Понастоящем не е ясно защо е бил на свобода, след като трябва да лежи в затвора според последната присъда срещу него. Другият заподозрян, на 18 години, е син на тунизийски имигранти и също има криминално досие./БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата