събота, 9 май 2020 г.

Ето го "юнака", извършил поразията с черната си G класа в Бургас

Вижте кой е богаташкият син, извършил немислима поразия с черната си G класа в Бургас - 0
22-годишният Антон Михов е шофьорът на черната G класа, която тази сутрин, помля 6 коли на ул.”Митрополит Симеон” в супер центъра на Бургас, пише Флагман.бг. Антон е син на Калчо Михов, влиятелна фигура от туризма, стопанисващ крайбрежен бар в Поморие.
Катастрофата стана рано тази сутрин, а младият бургазлия се държа крайно неадекватно на мястото на инцидента. Той отказа да даде проба за алкохол и наркотици и беше в състояние, в което трудно можеше да обясни не само случилото се, но и какво точно прави в този район на града.
Оказало се, че няма валидна книжка, която му била отнета. Според една от версиите, Антон е отивал да търси млада жена, която живеела на ул.”Райна Княгиня”.
Със сигурност той е влязъл от кръстовището на ул.”Константин Фотинов” към ул.”Митрополит Симеон” с висока скорост. Помлял е шест коли и буквално е забил джипа си пред къщата на друга митична фигура от бургаския ъндърграунд.

Много е вероятно Антон Михов да не е очаквал улицата да е тупик или да е мислил да мине по бул.”Алеко Богориди”, подобно на сливенското камикадзе, предизвикало зрелищната каскада часове по-рано.
Само много ранния час е причината да няма жертви, защото мястото наистина е оживено, казват живеещите в района. Антон е задържан за 24 часа, предстои прокуратурата да реши дали ще иска удължаване на ареста му.

Новините от днес и със задна дата