сряда, 13 май 2020 г.

Рени Врангова: Лекари изкараха майка ми "болна с коронавирус", а ѝ "предписаха" Кока-Кола и солен айрян

Г-н Менсън без грим! О!
Актрисата и съпруга на режисьора Александър Морфов Рени Врангова разказа история с болната си 89-годишна майка, която щяла да попадне, според нея, в статистиката "болни от коронавирус“, без да ѝ е направено изследване. Според Врангова възрастната жена имала ниско кръвно и след извикана Спешна помощ от брат ѝ било констатирано, че има 38 градуса температура.
Публикуваме написаното от нея, без редакция:
Преди няколко дена на майка ми ( 89 години ) ѝ става лошо, много ниско кръвно ( 110/40). Жената, която се грижи за нея се притеснява и вика Бърза помощ, обажда се и на брат ми, който Слава Богу е наблизо и веднага отива при майка ми.
Идва лекар, установява ниското кръвно, “ назначава” да се дава кока кола и солен айрян. Решава обаче и да измери температурата, съобщава 38 градуса, преслушва гърдите и заключава, че майка ми е със затруднено дишане (такива оплаквания досега не е имала) и ще е добре да я вземат в болницата и да я сложат за малко на апаратно дишане, но и добавя, че ще я запишат като болна от коронавирус.
На въпроса на брат ми - как така, без тест, без доказателство, лекарката отговаря : Така се прави!!! Брат ми, разбира се, не допуска това да се случи. Малко по- късно майка ми се оправя, няма температура, вече няколко дена след този случай се чувства добре.
Мисля само затова, какво би се случило ако брат ми не беше там.
Майка ми щеше да е поредната бройка от статистиката БОЛНИ от коронавирус?
Щеше да е в болница, нас нямаше да ни допуснат при нея( тя сама е безпомощна, защото има деменция) и... подтискам въображението си.
Как вече да вярвам на данните, които се съобщават всеки ден?
Знам колко им е трудно на лекарите, но Моля Ви, това не трябва да се прави!!!
Моля Ви!!!

Новините от днес и със задна дата