неделя, 10 май 2020 г.

Адвокат Марковски категоричен: Милен Цветков е убит умишлено!

Адвокат Марковски категоричен: Милен Цветков е убит умишлено! - 0
"Действията на Кристиан Николов са били умишлени. Той не е искал конкретно да убие Милен Цветков, защото едва ли го е познавал, но действията му са умишлени.
Той е извършил няколко нарушения - шофирал е с многократно по-висока скорост, не спира на червен светофар, заплашва живота на още много хора и кара след употребата на наркотици. Не е взимал за пръв път наркотици и е знаел какъв е ефектът от тях". Съдът с изненадващо решение за гаджето на убиеца на Милен Цветков
Това заяви пред БНТ адвокат Марин Марковски по повод убийството на Милен Цветков на Великден. Според него наказанията за пили и дрогирани шофьори трябва да се увеличат.

"В момента могат да ви накажат от 1 до 5 г. затвор и глоба от 500 до 1500 лв. Майката на Кристиан, убил Милен Цветков, извади 100 бона за... Това са прекалено малко пари. Сумата трябва да е тройно по-висока.
Тогава жената на шофьора ще му се кара у дома, тъй като не носи пари, защото е карал пил. Трябва да се увеличи и срокът на отнемане на книжката, но не и срокът да е безкраен, както се появиха идеи от някои депутати", коментира Марковски.

Новините от днес и със задна дата