сряда, 6 май 2020 г.

Среднощен скандал с Жени Калканджиева, полицията я отведе заедно със сина ѝ / ВИДЕО

Среднощен скандал с Жени Калканджиева, полиция я отведе заедно със ...
Пореден съседски скандал между Евгения Калканджиева и нейни съседи наложи намеса на полиция в нощта на 5 срещу 6 май. Ескалацията на напрежение стигна дотам, че на убиформените се наложи да отведат бившата Шеста по красота в света. Заради това, че няма кой да го гледа, заедно с нея в патрулката се качи и синът ѝ Жорко.

От репортажа на Glas.bg става ясно, че конфликтъът е със съседите Ралица и Маги Захариеви. Спорът избухнал следобед, в кооперацията, в която живеят, в столичния квартал "Бояна".

"През деня днес чухме, че се тропа и блъска по вратата ни. Отворихме и видяхме накъсани листчета хартия. Евгения беше на стълбите. Крещеше и псуваше. Обадихме се в полицията. Когато полицаите дойдоха, тя продължи да обижда и буйства. Блъскаше майка ми. Наложи се да се обадим на Спешна помощ и дойде линейка, защото на майка ми ѝ прилоша", разказа 22-годишната Маги Захариева.

Съвсем друга е версията на Жени Калканджиева.

"Тези хора ме тормозят. Опитаха се да ми направят магия, сложили са някакви накъсани листчета пред вратата ми. Искат да напусна жилището, което вече 10 години изплащам. Тачо се изнесе, всички да са спокойни, но аз няма да напусна кооперацията. Ние не сме лоши хора, просто сме истински", заяви Калканджиева. Тя подчерта, че полицията е пристигнала по неин сигнал и на свой ред обвини съседите си в тормоз. Калканджиева показа също снимки на накъсани и подхвърлени под входната ѝ врата купчина с листчета.

От разказаното от двете страни става ясно, че разприте са продължение на скандала, при който половинката на Жени Калканджиева - Стефан Манев-Тачо. Преди няколко седмици съседът му Георги Любенов се оплака, че е бит от него, като неговит разказ беше придружен и с видео свидетелство. Самата Калканджиева призна, че Тачо е осъден да заплати 5000 лева, но продължава да твърди, че е бил целенасочено провокиран.

Новините от днес и със задна дата