вторник, 19 май 2020 г.

Пребиха жестоко семейство, извело децата си на разходка

Жесток побой над млад мъж посред бял ден в центъра на Видин, докато извеждал децата си на разходка, съобщи Нова. По думите му на потърпевшия той е бит с бухалки, ударен е по главата, докато държал едногодишното си дете. Жена му също била бита. По случая има 4 задържани, сред които и една жена.

Мъжът, представен като Владимир, излиза с едногодишните си близнаци на разходка в центъра на града. Нападат го група мъже с бухалки.

Ден по-рано той се спречкал с шофьор на пътя. За да не бъде блъснат от автомобил, Владимир удря по капака на колата. Шофьорът се заканва, че ще се саморазправи с него.

"Помолих ги само да оставя детето. Тогава бях ударен с бухалка по главата. Видях, че през това време бият и жена ми, която държеше другото дете", разказва той.

Съпругата му Кристина вижда, че Владимир е заобиколен от група мъже. От ударите, които му нанасят, той пада на земята и изпуска едно от децата си. Кристина взима двете деца и бяга.

Нападателите заплашили семейството и с убийство.

Полицията много бързо си свърши работата, много бързо реагира, сподели Владимир пред Нова. Искам справедливост - нищо повече и нищо по-малко, каза на свой ред съпругата му.

Свидетели на случилото се разказват, че ситуацията е била много стресираща. Те са на мнение, че подобно нещо е недопустимо.

Близки на нападателите са на друго мнение. Според тях, мъжете са отишли да се помирят и разберат, но са нападнати от Владимир и съпругата му. Това ги провокирало да отвърнат на удара. Те твърдят, че близките им не са носили бухалки и ножове.


Новините от днес и със задна дата