вторник, 28 април 2020 г.

Призоваха хората пресичали пред колата на Милен Цветков, да се обадят в МВР

Призоваха хората, пресичали пред колата на Милен Цветков, да се ...
МВР призова всички пешеходци, пресичали на пешеходната пътека пред колата на журналиста Милен Цветков, когато тя бе пометена от луксозния джип на 22-годишния Кристиан Николов, да се свържат чрез спешния телефон 112 със Столичната дирекция на вътрешните работи.

Катастрофата, при която загина телевизионния водещ, стана навръх Великден - 19 април, на кръстовището на бул. "Черни връх" и ул. "Хенрик Ибсен" пред мол "Парадайз".

Кадри от камерите за видеонаблюдение, които изтекоха по-късно в социалните мрежи, разкриха, че трагедията е можело да бъде много по-голяма, тъй като в момента на сблъсъка по пешеходната пътека има поне шестима души.

От записа се вижда, че двама от пресичащите пешеходци отскачат, когато джипът на Николов избутва колата на Милен Цветков и по чудо не са пометени.

22-годишният Кристиан Николов бе оставен за постоянно в ареста по решение на Софийския градски съд.

Той е обвинен в умишленото причиняване на смъртта на Милен Цветков. Студентът в Берлин е седнал зад волана след употреба на четири различни вида наркотични вещества, като случаят е особено тежък и по закон предвиденото наказание е до 20 години "лишаване от свобода" или доживотен затвор.

Новините от днес и със задна дата