вторник, 21 април 2020 г.

Теди Бургазлиева заживя в квартала на богатите

През 2003 г., благодарение на хитовия сериал "Ориндж Каунти - кварталът на богатите", широката публика имаше възможността да надзърне в луксозния живот на семействата, чието ежедневие преминава в огромните и красиви къщи в калифорнийския окръг, сочени за най-скъпите частни постройки в света. Дори човек да е позабравил сюжета на шоуто, убеждаващо зрителя, че проблемите на хората с неограничени възможности не са по-различни от тези на "простосмъртните", то със сигурност си спомня блясъка и разкоша на областта, простираща се от Лос Анджелис до Сан Диего, в която цари вечно лято.

Именно там - сред необятните портокалови градини, неизброимия брой палмови дървета и плажове, изпълнени със сърфисти, заживя Теди Бургазлиева. Най-красивата българка за 2002 г. е в Съединените щати вече повече от 10 години и по всичко личи, че вече е сбъднала своята "Американска мечта".

Наскоро синеоката хубавица сподели в своя личен Инстаграм акаунт, че заедно със съпруга си и техните наследници - близнаците Ема и Раян, вече имат дом в затворен комплекс, разполагащ с басейн, който се намира в прочутата област, населявана от приблизително 3 милиона души.

"След новогодишните празници, седнах да преосмисля някои приоритети в живота си и се отдадох на 100% на малките сладкишчета. Някои от вас знаят, че се преместихме в Orange County и разузнавахме градините и училищата в района, преди да гръмне ситуацията с COVID-19. Въпреки че все още имаме неразопаковани кашони и доста несвършена работа, със Симеон измислихме как можем да ви бъдем полезни в тези доста трудни, несигурни моменти", пише брюнетката към своя снимка, на която с бившия автомобилен състезател се припичат под слънчевите лъчи на шезлонги.

Оказва се, че двамата работят над амбициозен проект за градове на бъдещето, издигнати в гора - далеч от стреса, напрежението и мръсотията на своите "събратя". Бургазлиева признава, че в началото, пристигайки в Щатите, всичко, за което е копняла, било голяма къща в Бевърли Хилс и скъпи си коли, паркирани пред нея. Сега обаче е променила мечтата си. Днес тя желае децата ѝ да живеят сред природата, някъде където ежедневието не преминава на бързи обороти.

Затова тя и Симеон развиват идеята си за населено място със соларни панели в гора, в което ще отсъстват автомобили, тъй като те ще стоят паркирани извън него. Плановете им са първият подобен град да се построи в района на Ориндж Каунти, а вторият на остров Бали. България също попада в кроежите им като евентуална трета дестинация./life.dir.bg

Новините от днес и със задна дата