вторник, 21 април 2020 г.

Появи се ново видео от фаталната катастрофа с Милен Цветков

В социалните мрежи се появи ново видео от фаталната катастрофа на столичния булевард "Черни връх", при която загина Милен Цветков.
Телевизионният водещ издъхна след като дрогиран 22-годишен бабаит блъсна колата му на светофара с бясна скорост. По-рано днес бяха разпространени кадри, на които се вижда как тузарското АУДИ Q7 на младия Кристиан блъска брутално возилото на Цветков.
На мястото са пресичали и пешеходци, които буквално за секунди са се спасили от почти сигурна смърт. Новото видео е снимано от друга гледна точка. На кадрите се вижда и какво се случва в продължение две минути след адското меле.

Няколко човека се втурват да помагат на хората, пътуващи в колата на Милен. След кратки усилия се вижда, че мъж е изкаран от возилото. Това най-вероятно е Милен Цветков. Той успява да стъпи на краката си и с лека помощ от няколко граждани да се придвижи до най-близкия тротоар.
Днес от Спешна помощ обявиха, че линейката е пристигнала за 5 минути и по никакъв начин не се е забавила, така че това не е причина за смъртта на журналиста.

Новините от днес и със задна дата