понеделник, 30 март 2020 г.

Биоложка препоръча нещо съвсем обикновено срещу COVID-19


Сензационно предположение в ефира на канал в YouTube беше изразено от вицепрезидентката на Академията за геополитически проблеми, международната експертка по безопасност на околната среда и храните, доктор на биологичните науки Ирина Ермакова.


Според руската специалистка, причината за поразяващата смъртоносна сила на коронавируса е възможно да се крие във факта, че той се е видоизменил в резултат на проникване в изкуствено изведената бактерия "Синтия", която е създадена преди около десет години от биотехнолози за борба с нефтените замърсявания в Мексиканския залив.
Освен това, не е изключено в рамките на пандемията "Синтия" да действа в най-чистия си вид. Според Ермакова ГМО (Генетично модифицирани организми) са „истински чудовища“. Но най-чудовищният от тях в момента е бактерията със синтетичния геном "Синтия". Процесът след създаването ѝ излиза извън контрол, според нея. „Разбирате ли, "Синтия" се интересува от въглерод. А живите организми са изградени от протеини, които от своя страна се състоят от аминокиселини, съставени от въглерод и водород. Тоест, за "Синтия" ние сме същият този нефт“, казва Ермакова.
Според думите на Ермакова, имало е много жертви сред петролните работници, лекарите, жителите на крайбрежната зона. " Тогава се промъкна информация, че Синтия е стигнала до Гълфстрийм и се е насочила към бреговете на Европа", казва биоложката. „Симптомите при хората често са били много подобни на тези, които виждаме сега с коронавируса. В началото температурата се повишава, след това се появява суха кашлица, започва пневмония, настъпва смърт".
Когато в Китай е бил пикът на епидемията, Ермакова е разговаряла с китайски колеги, занимаващи се с проблемите на ГМО. Тя им е писала да се опитат да търсят не само коронавируса, но и бактерията "Синтия". „С помощта на антибиотици или още повече пък антивирусни лекарства "Синтия" не може да бъде унищожена. Тъй като тя поглъща въглерода, трябва да бъде измамена. Трябва да ѝ се подаде нещо, като в същото време то трябва да бъде безопасно за човека.
Например, натриев бикарбонат - тоест обикновена сода, в която има както въглерод, така и водород. Посъветвах моите китайски колеги, че в допълнение към лекарствената терапия, те трябва да дават на пациентите си слаб разтвор на сода. Отличителна черта на китайците е, че те винаги изпълняват всичко много точно. Те проверяват всички възможни варианти! След 4-5 дни броят на смъртните случаи при тях рязко намаляха. И скоро те самите започнаха да обясняват на другите как трябва да се лекуват хората, взимайки предвид препоръките ми “, казва биоложката./БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата