сряда, 18 март 2020 г.

Рачков лъсна в секс сцена в кола ВИДЕО

 Рачков лъсна в секс сцена в кола ВИДЕО
Димитър Рачков се вихри в секс сцена във филма на Мариус Куркински „Засукан свят” по едноименния разказ на Николай Хайтов.

Актьорът, който води заедно с Васил Василев-Зуека шоуто за имитации „Като две капки вода” по Нова тв, участва в трейлъра в еротична сцена в кола. Гола плът не се вижда, но пък кадрите са доста реалистични.
С  ролята си на местния партиен бос другарят Григоров в лентата, Димитър Рачков без съмнение ще направи силно впечатление на 24 април, когато тръгва по кината, изненадвайки широката аудитория, която го познава повече като комедиен актьор, пише "Уикенд".

Димитър Рачков, който освен в тв форматите на продуцента Магърдич Халваджиян, вече привлича внимание и с комедийния си моноспектакъл „Забраненото шоу на Рачков”.
И въпреки успеха си, 47-годишният актьор никога не е криел, че много иска да изиграе драматична роля.
„Но нашите режисьори, като че ли не искат да експериментират. Те, като ти сложат някакъв етикет, печат – комедиен или драматичен и това е. А в театъра има два или три месеца за репетиции и не могат да вземат мен или някой друг и да чакат – ще излезе ли нещо от него или не...”, споделял е Димитър Рачков преди години.

Той си припомни, че „едно време” Лили Абаджиева му дала ролята на Яго в представлението „Отело”.
След премиерата колегата му Захари Бахаров му направил страхотен комплимент, който Рачков помни и днес, тъй като му станало много приятно.
Споделил му как като излязъл в началото, по лицата на хората се появили усмивки, а в момента, в който заговорил, видял как усмивките им стихнали.
„Мисля, че го мога това с драматичните роли. Има режисьори, които са ми казвали, че го нося и това другото, драматичното”, казва Рачков./show.blitz.bg

Новините от днес и със задна дата