неделя, 1 март 2020 г.

Няма да повярвате какво се случва с Деси Банова!


Бившата синоптичка Деси Банова, вече Плевнелиева, е станала фиданка покрай грижите за 1-годишния Йоан. Съпругата на експрезидента направи малка сватба по случай кръщенето на сина си, а приготовленията за големия ден буквално я изцедиха.
„Отслабнала е до неузнаваемост. Изобщо не ѝ личи, че е раждала, изглежда чудесно“, коментираха гостите на кръщенето, което се състоя в изискан столичен ресторант.

Деси бе заложила на любимата си дантелена рокля в бяло, а за визията ѝ се бе погрижила личната ѝ гримьорка. Заведението бе декорирано с голям надпис „Свето кръщене Йоан“, с балони в бяло, синьо и жълто. Гостите – над 50 души, бяха почерпени с изискани блюда и голяма 4-етажна торта, пише "Галерия".
Освен с перфектна фигура, Деси може да се похвали и с доста свежо излъчване. Съпругата на Плевнелиев редовно посещава любимия си салон за красота и полага доста грижи за младежкия си вид.
Близки до бившата синоптичка разкриват, че откакто се родил малкият Йоан, Деси и Плевнелиев са още по-щастливи. Двамата често пътешестват из екзотични дестинации, но не натрапват екскурзиите си в социалните мрежи. Винаги са придружавани от щерката на Деси Йоана, братчето ѝ и тъщата на експрезидента Лили.

Тези дни Плевнелиева навърши 40 години, но от суеверие не празнува рождения си ден. Вместо това, отново посети салона за красота, където се отдаде на няколко освежителни процедури, а вечерта прекара заедно с майка си и съпруга си в тиха семейна обстановка. По нейно настояване не е получила подарък от нито един от своите близки, включително и Росен Плевнелиев./show.blitz.bg
 

Новините от днес и със задна дата