неделя, 1 март 2020 г.

Наш астролог предупреди за страшна зараза до 4 април, всеки трябва да внимава!


Според Алдебаран най-опасните бактерии и вируси, причиняващи епидемии, с хроничен ход на протичане, са свързани с Плутон С преминаването на Марс през Козирог, до 4 април, хората в България ще са най-податливи към вируси от всякакъв вид, предупреди известният астролог Николай Радев – Алдебаран.
Той препоръчва именно сега да се вземат най-много мерки за противодействие срещу тях. Според Алдебаран най-опасните бактерии и вируси, причиняващи епидемии, с хроничен ход на протичане, са свързани с Плутон. “Мутациите също имат отношение към тази планета. А по-малко опасните, но по-бурно протичащи и по-краткотрайни вирусни инфекции, съпроводени с високи температури, са свързани с Марс”, пише известният астролог, езотерик, кабалист и писател в сайта си tayni.net.
Не е случайна появата на опасния коронавирус, преминал от диви животни у хора, приспособил се към човешките гени чрез мутация и причиняващ необичайна пневмония. Алдебаран разглежда астрокарта, като въвежда координати на китайския град Ухан, където първоначално се появи вирусът. „Оказва се, че Марс е в долна кулминация на IC, в противоположност на МС (контрол, защита). А IC е точката на най-голяма уязвимост, най-пряко свързана и с флора и фауна, с природата и природните процеси. При това Марс управлява дом 3 (пътуване) и дом 8 (опасности), намира се в Стрелец (далечни пътувания). Това ще рече, че вирусът може да се разпространява наблизо и надалече чрез пътуващи хора”, обяснява той.
“Най-уязвим, обаче, си остава Китай, по меридиана, минаващ през Ухан, както и през страните и териториите на север и на юг по него. Точно там той ще намира най-подходящи условия за развитие. Освен това, поради по-пряката си връзка с Марс, той едва ли е толкова опасен. Но при положение, че не продължи да мутира. В противен случай нещата стават други, тогава той ще мине изцяло под егидата и характеристиките на Плутон”, добавя астрологът. „На картата от цикъла Слънце-Плутон, за почти цяла Европа, включително за Балканите и България, Марс неизменно попада в дом 6, а четворното съединение Слънце-Плутон-Сатурн-Меркурий – в дом 8. Докато при цикъла Сатурн-Плутон, голямото четворно съединение е в дом 6. Иначе казано, Европа, Балканите и България ще са доста уязвими от този, както и от други вируси“, предупреждава той.
“Има два ключови момента през настоящата 2020 година: първият и най-интензивен е месецът след 19 март, а вторият – през последните три месеца на годината. Каквото се направи тогава, то ще има дългосрочни ефекти и ще е твърде показателно за бъдещето не само у нас – на света”, пише Алдебаран в сайта си. Живеем в плутониански времена, добавя той и обяснява епохални събития отпреди близо 7 века посредством Плутон. Между 1332 и 1363 година планетата е транзитирала през знака Овен (символ на старт, начало).
„Между 1346 и 1353 се разразява най-голямата и страшна чумна епидемия (пандемия) в човешката история, останала известна като „черната смърт“.

Тя избива половината население на тогавашна Европа, а на места – и до 80%. Огромни загуби търпят и Балканите и това се отразява пагубно на поколения наред, предопределяйки и по-късното падане на България и на останалите балкански държави под напора на османските завоеватели“, коментира астрологът.
„Самият факт, че те стъпват на Балканите и започват масирано настъпление именно през 1354 година, веднага след затихването на пандемията, през силно обезлюдените вече територии, е твърде показателен тук“, добавя той. Той припомня, че в далечната 1349 година, в разгара на епидемията, българският цар Иван Александър разтрогва брака си с царица Теодора Бесараб, от която има трима сина, и поддавайки се на изкушението, се жени за младата и красива еврейка Сара. Впоследствие България е разделена на две царства и 7-8 деспотства. По онова време българите са определяли настъпващото от вси страни зло като Божие наказание.
“И защо са избрали да се борят срещу неговите прояви главно чрез покаяния и молитви от свещените практики на христистиянското мистично учение исихазъм. Повечето скални манастири у нас, например, чиито останки могат да се видят и в наше време, са оттогава. Юпитер (вяра и дух) е в съвпад с Нептун (вяра, мистика и отшелничество) – в Козирог (скали, традиции, твърдост, защита) и в дом 5 (популярност). А същото е дало нов импулс и на другото мистично учение, шестващо четири века по нашите земи – богомилството”, обяснява астрологът.
„Всъщност „божиите наказания“ в плутонианските времена винаги са възниквали като следствие на силен духовен и морален упадък. Духовните учения и практики най-активно са му противодействали, макар и не винаги по най-подходящият начин, макар и не винаги навреме и успешно“, уточнява той. „Ето защо когато се появи някъде какъвто и да е масов мор, поради каквато и да е външна причина, трябва да се лекува най-напред вътрешното – духа и душата и колкото е възможно – по-навреме“, добавя Алдебаран.
„Плутон е главният фактор, който изкушава, развращава и деморализира, когато излезе от контрол. Той е страстите, пристрастяването, всяко дълбоко проникване, обсебването, завладяването, съвкуплението, зачатието, либидото, подземното, тъмното, тайното, тайната власт, тайните служби, тайните оръжия, мафията, задкулисието, корупцията, тайните общества, магиите...“, обяснява известният астролог. Генната модификация и мутация, смяната на пола и физиономията, паразитите, вирусите, епидемиите също са свързани с Плутон. „Ако плутонианското бива озаптено, подчинено и контролирано, неговите изяви стават най-полезни и нужни. Защото те носят голяма енергия, жизненост и способност за регенерация. Тогава те се превръщат в подобия на диви жребци, но обяздени, които могат да участват най-успешно в каквато и да е надпревара“, пояснява езотерикът.

„Получава се много лошо, обаче, ако „дивите жребци“ бъдат изпуснати из контрол. Тогава те се превръщат в развилнели се диви зверове. В такъв случай става така, че долната половина на тялото започва да управлява горната половина. Тогава плутонианското се развихря и започва да прониква, да обсебва, да служи за пример и да управлява повсеместно“, добавя той.
„Всичко, управлявано по такъв начин, от определен момент нататък неизбежно и скоротечно започва да се разпада. Най-напред на духовно и морално ниво, после и на физическо. Така е станало и по време на чумната епидемия през 14 век, преди нея и след нея“, разказва астрологът. Според него иде краят на свръхлибералните теории и практики, даващи възможност на плутонианското и плутонианците безконтролно да управляват обществата и отделните хора.
Ще приключи и с онази глобализация, която разрушава националните култури, дава неограничена власт на транснационалните корпорации, или на мафиотските структури, прекъсва връзката с енергията на родната земя и води към масова деморализация и самоунищожение.
„Живеем в плутониански времена. Силно сгъстени, свръх-концентрирани! Ще рече – на ръба на риска и на предела на възможното, отвъд който се задават два главни избора. Към „връщане на злия дух вътре в бутилката“, към сигурност и възход, или към… пропаст. Голямата селекция вече започна“, добавя Алдебаран.

Новините от днес и със задна дата