вторник, 4 февруари 2020 г.

Амбър Хърд призна, че е удряла Джони Деп и го е замеряла с тигани (запис)


Актрисата Амбър Хърд твърдеше, че Джони Деп я е малтретирал по време на 18-месечния им брак. Но нови разкрития, направени благодарение на аудиозапис, хвърлят нова светлина върху случая Хърд-Деп, докато явлението #JusticeForJohnnyDepp набира все по-голяма популярност.

В запис от 2015 г. по време на двучасова терапия, предоставен от DailyMail.com, актрисата от "Аквамен" говори на Джони Деп - тогава неин съпруг, за обтегнатите им отношения, признавайки, че го е удряла, а по-рано го е замеряла с тенджери и тигани.
"Не знам какви точно движения съм извършила с ръцете си, но ти си добре, не съм те наранила, не съм те нападала с юмруци, само те удрях", казва Амбър.
Джони Деп пък признава, че я блъснал. По време на същия запис актьорът предлага двамата да си дадат малко време за почивка един от друг, за да не стане физическата разправа в брака им още по-голяма, пише изданието Star.
На което Хърд отговаря:
"Не мога да обещая, че ще бъда перфектна. Не мога да ти обещая, че няма да прибегна до физическа саморазправа отново. За Бога, понякога просто се ядосвам много и не мога да спра."
Отговорът на Джони Деп е още по-изненадващ. Той казва:
"Обичам те и искам да си моя съпруга. И искам да бъда добър съпруг. Ако не съм бил досега, ще направя всичко по силите си да открия начин да бъда добър съпруг."
Чуйте откъс от въпросния запис!

За съжаление, явно двамата така и не откриват верния път един към друг.
Джони Деп и Амбър Хърд се ожениха през февруари 2015 г., но се разделиха след по-малко от две години заедно, след като Хърд издейства ограничителна заповед за Джони Деп, твърдейки, че той е хвърлил мобилен телефон в лицето ѝ в дома им в Лос Анджелис. През август 2016 г. постигнаха споразумение за развод на стойност 7 милиона долара.

По-късно обаче Амбър Хърд се обяви за жертва на домашно насилие и на свой ред Джони Деп заведе дело срещу бившата си съпруга с твърдението, че думите ѝ оронват престижа му, вредят на репутацията му и са станали причина да изгуби ролята си на капитан Джак Спароу в "Карибски пирати". През тази година трябва да стане ясно решението от това дело.
Актьорът е категоричен, че Амбър Хърд го е удряла и ритала, хвърляла е предмети по него, включително бутилки, кенчета, горящи свещи, дистанционни за телевизор и кутии от боя, които сериозно са го ранили.
Едно е сигурно - все още не може да се каже със сигурност кой е бил жертвата в тази връзка.
Източник:life.dir.bg


Новините от днес и със задна дата