неделя, 23 февруари 2020 г.

Микаела Спилбърг: Насилие, алкохол, анорексия, порно


Една жена на 23 години се отказва от блясъка и сигурността на семейното имение в Холивуд, за да поеме по тайнствения, но и отхвърлян път към кариера в порно индустрията, пише life.dir.bg. Микаела е осиновената дъщеря на легендарния режисьор Стивън Спилбърг, която само преди седмица съобщи на близките си, чрез FaceTime, и на цял свят, чрез социалните мрежи, че ще печели с голото си тяло.


Въпреки възможностите за образование, работа в елитните бизнес среди на Холивуд и стабилния старт в живота, едно пораснало момиче намира своя професионален път в една заклеймявана, но изключително доходоносна професия - на порно актриса.
В първото си интервю след новината пред The Sun  23-годишната Микаела разказва как вече е произвела първите си порно клипове.
Мечтата ѝ е да си намери работа като танцьорка в стриптийз клуб, след като получи лиценза си за порно актриса.
Близките ѝ са „заинтригувани“, но „не са разстроени“, казва тя.
"Аз съм сексуално създание", казва Микаела пред The ​​Sun.  "Наистина ми омръзна да не мога да използвам тялото си така, както си искам и честно казано ми писна да го мразя и да не го харесвам. Уморих се от работни дни, които не задоволяват душевните ми нужди. Когато работя такъв вид работа, се чувствам добре, защото „задоволявам“ другите без да се чувствам зле."

Преди няколко дни Микаела разтърси вайръл света като написа интригуващо съобщение в социалните мрежи, с което съобщава решението си.
„Безопасно, осмислено, консенсус за двете страни. Моето тяло, животът ми, доходите ми, моят избор. Не дължа на никой нищо свързано с моята свобода само заради името ми“, казва тя.
В първото си интервю, Микаела, която живее в Нешвил, Тенеси, казва, че се надява с новата си кариера да стане финансово независима от известните си родилите, които са в Холивуд.

„Винаги съм била сексуална, което ми е носило проблеми. Не си представяйте сексуална по онзи хищнически начин, но по начина, по който тук, на юг, не винаги се възприема добре“, казва Микаела.
„Моята надежда е да бъда финансово обезпечена оттук нататък и да покажа на хората, че няма нищо лошо в това да използвам собственото си тяло по начин, който да ми помага да се издържам. Не искам да бъда длъжна на държавата и родителите си, не че има нещо лошо да зависиш от тях – просто аз не се чувствам добре така. Това не е дъното, не смятам, че съм направила грешен избор. Имам право да правя каквото си искам. Не мисля, че е срамно да си очарован от порно индустрията – тя е стабилна, безопасна и добросъвестна професия", категорична е бъдещата порно актриса.
Микаела разказва и как се е почувствала много по-уверена след като е показала огромните си естествени гърди, които смята, че са основният ѝ коз за печалба. Споделя и че планира да разпространи много еротични видеа, в които ще акцентира и показва извивките си. Казва и че е щастлива, че се е отдала на фетишите си във видеата. Но подчертава, че всичко това е в границата на соло изпълненията – тя няма да прави секс с друг човек пред камера, защото не иска да бъде неуважителна към годеника си – 47-годишния Чък Панкоу, състезател по дартс, който я подкрепя в избора.

„Мисля, че ще се справям много добре в работата с фетишите“, смее се Микаела.
„Честно казано доста дълго време мразих бюста си, но най-накрая се научих да го приемам. Осъзнах го веднага след като публикувах първите си няколко видеа."
„Точно той ще ми донесе пари сега – огромният ми бюст! И е доста приятно и освежаващо да чуваш хората да ти правя комплименти – защото има и такива, които да кажат доста обидни неща за тялото на жените от африканската раса.“
Причината, поради която не иска да прави нищо с друг човек пред камера е, че това би поставило в риск връзката ѝ. Микаела споделя, че вече си е избрала и псевдоним:
Захарна Звезда
Тя е публикувала първите си видеа в платформата Porn Hub, въпреки че в момента са свалени за малко – докато излезе лиценз, който ѝ позволява подобна работа.
Записването на собствени порно клипове не е незаконно, но Микаела е категорична, че преди да излезе лицензът няма да си позволи да работи. Иска всичко да е законно.
Сред първите ѝ чувствени клипове е едни, озаглавен „Надарена жена си доставя удоволствие в спокойна обстановка“.
Друг се казва „Отдавам на огромните си естествени гърди грижа с чай от розово масло“.
Микаела вече има своята база от фенове, които определя като основно „по-възрастни мъже“. 23-годишната дъщеря на Спилбърг признава, че обича и уважава родителите си и че е била малко нервна, когато им е споделила, но в крайна сметка не е била изненадана, че са я подкрепили.
"Моята безопасност винаги е била техен първи приоритет. Правя това не защото съм озлобена или искам да отмъщавам или наранявам, а защото искам да отдам нужната почит на тялото си по начин, който е и доходоносен. Всъщност мисля, че когато видят колко далеч съм от дъното, където бях преди година и половина, те ще си кажат: „Хей, всъщност сме отгледали самоуверена млада дама“.
Докато Микаела звучи развълнувана и оптимистично настроена заради новата си кариера сега, преди време не е била в толкова добра кондиция. Тя говори за първи път за трудното си минало, когато е била жертва на сексуално насилие. Казва, че е била отглеждана и малтретирана от „хищници“ - подчертавайки, че говори за мъже извън семейство Спилбърг и техния кръг от приятели. Това допринесло да страда с години - от анорексия, разстройство на личността и алкохолизъм.
„Споделям открито за моето личностно разстройство както с близките си, така и онлайн – защото хора като за мен често са представяни като манипулативни чудовища", казва Микаела.
„Има филми като „Не казвай сбогом“, които ни изкарват студени, безчувствени, материалисти“.
Микаела споделя, че проблемите ѝ от детинство са се изострили, когато е била изпратена в интернат за проблемни тийнейджъри. Вместо да подобри поведението си, всъщност се получило точно обратното.
"Излязох от интерната още по-лоша, депресирана, тревожна... Още по-мразеща тялото си и с още по-големи проблеми в привързването. Там развих и хранително разстройство. Не виня родителите си, те нямаше как да знаят“, казва Микаела.
В крайна сметка Микаела посяга и към алкохола, за да се справи с травмите – един път пила в продължение на няколко дни и едва не умряла.
"От 11-годишна възраст до преди 2 години бях абсолютно извън контрол. Наскоро се осъзнах", споделя момичето.
Била е на прага на смъртта няколко пъти. Благодарение на работата ѝ с терапевти и подкрепата на годеника ѝ Чък, успяла да се измъкне. Тя допълва:
„Сега се чувствам добре, но всички имаме рецидиви. Това, което не е присъщо за мен, е да бъда отворена достатъчно, за да споделя моята история и да избера кариера, която не е рецидив за мен. Всъщност сега се чувствам уверена".
Микаела признава, че на приятеля ѝ Чък му е отнело известно време да приеме амбициите ѝ за порно индустрията но вече я подкрепя изцяло.
„Отне му доста дълго време, защото на юг все още това се приема като нещо срамно. Още я има идеята за това какво е позволено или не на една жена“, казва Микаела. "Въпреки, че е законно ако си пълнолетен, да бъдеш порно актьор, все още на това не се гледа с добро око. На това да създаваш еротика насаме се гледа като на нещо срамно. Друг е въпросът, че е нужен лиценз, за да разпространяваш продукциите си публично. Чък харесва този жанр, но не беше сигурен как социалната група ще реагира на това. И в момента не се приема добре, ако трябва да сме честни, но това е средата, в която живеем"
Микаела споделя, че е подготвена за негативната реакция на хората, които може да не са съгласни с влизането ѝ в професията за възрастни – предвид привилегирования ѝ холивудски произход и наследството от баща ѝ, който е успешен филмов режисьор.
„Възмутени са и ще бъде така още дълго, защото сякаш отнемам част от тяхната сигурност, ставайки абсолютна независима от мнението им“, казва Микаела.
“Понякога хората се държат така сякаш имат право на чуждото тяло, уважение, време. Така че има 50%, които идват директно с: „Искам да видя гърдите ти“. И други 50%, които казват „Как смееш да съсипваш името на баща си?“.
Микаела е осиновена при раждането си през 1996 година. Холивудската двойка на Стивън Спилбърг и актрисата Кейт Капшоу има още 6 деца – Джесика Капшоу, Макс Самюел, Тео Спилбър, Саша Ребека, Сойер Ейвъри и Детри Аллин Спилбърг.
Микаела не крие, че е имала привилегировано детство, а в дома са идвали и са си отивали само представителите на висшата класа. Семейното имение в Пасифик Палисадес Микаела описва като "произведение на изкуството".
Често е присъствала на събития от ранга на „Оскар“-ите редом до баща си, макар Спилбърг винаги да се е стремял да пази личното пространство на децата си от публичността на червените килими.
„Бях на снимачната площадка на филма „Изкуствен интелект“, но бях твърде малка и си спомням, че колкото и красиво да бе осветлението, беше и някак зловещо“. Бях разглезена, но не умишлено – родителите ме отгледаха в ценностите на трудолюбието, съпричастността и уважение на правата на останалите. Запозната бях как бедността се отразява на света. Отнасяла съм тормоз и злоба от училище както заради фамилното ми име, така и заради теглото ми. Но същевременно имах гледачки, които ми помагаха да се справям с емоциите и стреса". 
Микаела признава, че израстването в едно от най-известните семейства на Холивуд е трудно. То е било съпроводено от възходи и падения, предизвикани от натиска на славата и парите – също както и емоционалните ѝ проблеми идват оттам. Въпреки това тя и баща ѝ Стивън имат близки отношения. Играели са заедно компютърни игри, а любовта ѝ към научната фантастика и филмите на ужаси е именно от него.
„Винаги е обичал това, че съм уникална. Той е като истински ангел. Настояваше винаги да знам какво искам. Имали сме нашите конфликти, но винаги е харесвал как работи мозъкът ми и ме е насърчавал в тази насока. Пораствайки, понякога стояхме заедно на компютъра или си говорихме дълго онези странни разговори за обикновените неща. Първата ми любима книга е от него. Разпитвах го за любовта и той просто ми подари една компилация от любовни истории, защото на 10 години имах твърде много въпроси."
Тя споделя, че ако баща ѝ не бе станал режисьор, вероятно е щял да рисува модели за настолни игри. Казва, че се надява изборът ѝ за кариера в индустрията за възрастни да не развали отношенията ѝ с братята и сестрите ѝ.
След около три години, България ще се присъедини към еврото
Откриха връзката между мобилните телефони и рака на щитовидната жлеза
Нападнатото в автобус момче: Извиках за помощ, никой не ми обърна внимание
Коронавирусът може да се разпространява без симптоми
 

Новините от днес и със задна дата