петък, 21 февруари 2020 г.

Кобрата отговори на обвиненията за неплатени лагери в Белмекен


Кубрат Пулев говори пред bTV, за да коментира обвиненията към него от страна на дружеството "Национална спортна база", че боксьорът има забавени плащания за лагери на Белмекен.


Скандалът между двете страни възникна след интервю на Кобрата пред "Тема Спорт", в което той изрази притеснението си от състоянието на базата.
Той я определи като "престъпно занемарена".
От "Национална спортна база" отговориха на спортиста, обвинявайки го в противоречащи на истината твърдения. Пулев също така бе определен като не докрай изряден в плащането на лагерите си.
Пред bTV боксьорът отговори на обвиненията и разясни, че става въпрос за лихва от 2500 лева. Той обаче не смята да ги погасява.

"Това са 2500 лева лихви. Ако бяха се обадили на моята счетоводителка, тя щеше да плати това нещо. Ставаше въпрос за забавени 5000 лева, на които те слагат 2500 лихва. Няма да бъдат погасени!.
Ще бъде назначена проверка, но защо чак сега? Това пак доказва, че не си вършат работата. Трябваше да ги ръчна, за да може някой да обърне внимание на Белмекен. Аз държа темата да остане базата. Готов съм да се изправя очи в очи с министър, с Пламен Манолов (шеф на базата - бел. ред.).

Просто не ги интересува, или са само оправдания. Трябвали 5 милиона. Това са оправдания. Не означава, че не може да се направи, нещо, като частични ремонти, които да възстановяват базата"./corner.dir.bg

Новините от днес и със задна дата