неделя, 12 януари 2020 г.

Психолог разкри как кръвната група определя съдбата ви

 Психолог разкри как кръвната група определя съдбата ви
Психологът Борис Хигир стигна до много интересни изводи след дългогодишни изследвания. Според експерта темперамента, характера и склонността към определени заболявания зависят от кръвната група на даден индивид.

Специалистът е отделил много време за проучванията си и дори е успял да опише точно какви са хората, притежатели на една или пък друга кръвна група.
В следващите редове ще ви разкрием до какви изводи е стигнал той, какви хора сте, какво ви очаква в бъдеще и кои са заболяванията, от които сте застрашени най-много. Информацията може да ви е наистина много полезна.

Собствениците на кръвна група 0 имат нестабилна нервна система, според психолога. Те много често изневеряват. Такива хора обаче не отстъпват лесно, те са целенасочени и много упорити.
Обикновено успяват да реагират адекватно в критични ситуации и дори да проявят смелост и агресия, когато се налага. Най-предразположени са към невралгия, хипертония, неврози и синузит.
Хора с кръвна група А имат доста спокоен характер. Те успяват да владеят емоциите си, дори в напрегнати ситуации и когато имат неприятности.
Най-често тези хора биват засегнати от заболявания на дихателната система, тъй че е редно да пазят добре гърлото и дробовете си. Болестите са астма, хроничен бронхит и т.н. Алергиите също са често срещани при тях.
Ако кръвна група B тече във вените на човек, то той най-вероятно е много проницателен. Такива хора, според психолога, са много креативни и талантливи. Те са хора на изкуството. За съжаление, успехът не ги спохожда много често, но това е така, защото не винаги завършват нещата докрай.
Най-емоционални са собствениците на кръвна група АВ. Те са много талантливи, енергични и със здрава психика. Те обмислят добре всеки детайл в професионален план и никога не оставят това, което са започнали. Много са целеустремени.
Хората с кръвна група В и АВ не са много добре здравословно, слаби са. Грипът често ги поваля, а алергиите са им чести гости. Важно е да правите упражнения, да се храните правилно и да не злоупотребявате с нищо./jenata.blitz.bg

Новините от днес и със задна дата