петък, 24 януари 2020 г.

Интервю със старец стана хит, след като той каза на колко години е ВИДЕО


Тези кадри дойдоха като шок за репортер от Англия. Журналистът не можеше да повярва, че старецът с доста "свеж" вид, от когото взе интервю, наскоро отпразнувал стотния си рожден ден!
По време на анкета в Нюпорт, Великобритания, Роб Осборн се натъкнал на възрастен мъж. Журналистът решил да го попита какво помни за главната улица на града. Старецът започнал с факта, че вече е на 100 години и всичко, разбира се, се е променило през това време. Но това, което той се опитвал да каже по-нататък, вече няма значение. В крайна сметка репортерът не можел да повярва, че старецът наистина е бил на толкова много години. Каналът публикува откъс от разговора им в акаунта си в Twitter.

Оказало се, че името на мъжа е Оуен Филер и той наистина е на 100 години. Да се убеди журналистът в това било трудно, защото мъжът изглеждал много по-млад от възрастта си. Но очевидно Оуен не е бил първият, с когото е предизвиквал подобна реакция. В отговор бившият военен дори успял да се пошегува. Разбира се, че не вярвате. И никога няма да повярвате.


Роден съм на 19 октомври 1919 г. и не лъжа. Попитайте моя лекар. Попитайте майка ми - тя присъства на моето раждане, казва смеейки се той. Потребителите на Twitter подкрепиха журналиста. Да повярваш, че Оуен е на сто години е много трудно - за възрастта си човекът изглежда просто невероятно.

Новините от днес и със задна дата