сряда, 8 януари 2020 г.

Продават резиденция в Созопол на цената на имение в Лос Анджелис

Продават резиденция с впечатляващи гледки в Созопол на цената на имение в Лос Анджелис
Невероятно архитектурно бижу е пуснато за продажба от агенция за луксозни имоти в България. Обявено е като "резиденция", намира се в Созопол и струва... 2 990 000 евро.

На същите цени може да се купи и не по-малко впечатляващо имение в Лос Анджелис и то в съседство с къщите на филмовите звезди. И все пак, тези, които са пуснали невероятния имот в Созопол, твърдят, че той наистина си заслужава и е изграден с най-качествените материали.

Само ландшафтът му е като от Лас Вегас с изкуствено езеро, пещера, невероятен басейн и уникална гледка към морето. Ето какво още предлага четиристайната резиденция според описанието от агенцията за недвижимите имоти.

Впечатляващото имение е изградено сред уникална екзотична градина и предлага забележителна гледка към целия залив и плажа на Каваците, Ропотамо, Змийски остров и нос Агалина.

Резиденцията се намира на спокойна, тиха улица в крайбрежна местност Буджака в гр. Созопол. Имотът се състои от разкошна двуетажна къща с обща площ от 850 кв.м., отделна къща за персонал, два външни басейна, гараж за 2 коли и 8 открити паркоместа.

Великолепната градина е със зони за отдих, езеро и детски кът, разположени върху терасирания парцел от около 8000 кв.м.

Ефектната къща е с разрешение за ползване (Акт 16) от 2017 година, изпълнена е от висококачествени строителни материали и енергиен клас тухли - монолитното строителство.

Имотът е автономен, има асфалтиран достъп и предлага безопасно и комфортно обитаване, с постоянно видеонаблюдение (8 камери по периметъра и към улицата). Къщата е с изцяло южно изложение.

Новините от днес и със задна дата