вторник, 21 януари 2020 г.

Щерката на Митьо Очите заговори за огромна семейна драма с баща ѝ

Резултат с изображение за Станислава желязкова
Митьо Очите все още не е виждал внучката си. Това разкрива пред „Флагман“ голямата му дъщеря Станислава. Тя е подсъдима като участник в организирана престъпна група, ръководена от баща ѝ, според държавното обвинение. 

В понеделник делото в Специализирания наказателен съд бе отложено. Г-жа Желязкова каза пред журналисти, че се чака решение на горната инстанция. На въпрос как си обяснява забавянето на процеса, тя отговори:
„Не мога да си обяснявам нищо и не мога да тълкувам никой. Каквото е – това е!“

След въпрос какво е състоянието на баща ѝ г-н Желязков, който настоява пред съда да бъде освободен и заради здравословни проблеми след стрелбата по него през 2016 г., Станислава каза: „Състоянието на г-н Желязков не се е променило особено. Същото си е. Има си куршум в него, остават и другите поражения.“

На питането - не са ли се задълбочили проблемите (в ареста), тя отговори: „Ами то постоянно има задълбочавания, инфекции се получават... Много е сложно.“


Станислава Желязкова направи Митьо Очите дядо през август 2018 г. Тогава тя роди дъщеря си Тияна. Детето е вече почти на година и половина, но Димитър Желязков още не го е виждал. „Е, къде да го види според Вас“, учуди се Станислава.

Тя не харесва идеята да заведе внучето в ареста. „Вие бихте ли закарали детето в ареста“, попита Желязкова.
* Най-богатите притежават повече пари от 60% от населението в света
* Мъж изостави 19- годишната си жена, за да се ожени за майка ѝ

Новините от днес и със задна дата