понеделник, 20 януари 2020 г.

Мъж изостави 19- годишната си жена, за да се ожени за майка ѝ

Лорън Уол
Жена, приключила отношенията със съпруга си заради собствената си майка, казва, че никога няма да ѝ прости напълно това, че тя ѝ го е отнела и след това е родила дете от него. Лорън Уол, която сега е на 34 години, и от Туикънъм, югозападен Лондон, се омъжила за работещия на летище Пол Уайт, когато била само на 19 години, съобщава "Дейли Мейл".

Нейната майка Джули, която в момента е на 53 години, платила тогава за сватбата 15 000 паунда и благодарната Лорън я взела със себе си и съпруга си на двуседмичния меден месец в Девън. Осем седмици по-късно съпругът Пол си тръгва от общия дом с Лорън и девет месеца по-късно тъщата Джули му ражда детето, като обявява, че са заедно.

Лорън казва: „Пол винаги се държеше много добре с мама и имаха страхотни отношения. Никога не съм смятала това за странно, тъй като тя беше неговата тъща и той беше просто приятелски настроен. Не съм видяла нищо тревожно в това, но кой ли щеше?", споделя британката пред изданието. Според думите на Лорън, нейният тогавашен съпруг Пол, който в момента е на 37 години, се е бил променил след сватбата. Сестрата на Лорън забелязала в телефона на майка си съобщения между нея и Пол, но и двамата отричали някакви по различни отношения от тези, които се очакват между подобни роднини.

Само 2 месеца след сватбата, обаче, Пол свалил брачния си пръстен и напуснал Лорън, както и новородената им дъщеря. Девет месеца след това тъщата Джули ражда бебе от Пол. Лорън Когато младата жена разбрала, че Пол се е преместил при нейната майка, тя казала, че не може да повярва, че двамата, които обича и на които има доверие повече от всичко на света, могат да се отнесат с нея по такъв начин. След време новата двойка се оженила и Лорън посетила тяхната сватба по нейните думи "заради дъщеря ми".

Мъжът, за когото се била омъжила някога, сега свързвал живота си пред олтара с нейната майка. Пол и тъщата Джули на сватбата си Лорън вече е намерила нов мъж в живота си и казва, че времето все пак лекува, но същевременно заявява твърдо, че никога повече няма да има доверие на майка си. Джули 53-годишната тъща Джули е коментирала пред британското издание, че двамата с Пол нямат извънбрачна връзка, ами са женени и това е всичко./ БЛИЦ 

Новините от днес и със задна дата