петък, 24 януари 2020 г.

13-годишната Даша забременя, посочи за татко 10-годишния Иван



13-годишно момиче от Русия е бременно. То твърди, че бащата на детето е 10-годишно момче. Шокиращата история беше разказана в телевизионно предаване. 13-годишната Даша твърди, че не е имала друг сексуален партньор, освен 10-годишния Иван.
Според московски експерт психолог, тя не лъже. Водещ руски лекар, обаче, е направил изследване на момчето и твърди, че то не е достатъчно зряло, за да произведе сперма, съобщава „Дейли Мейл“. С разрешението на родителите в телевизионното шоу бяха показани лицата на децата. Предаването предизвика бурна обществена реакция.
Момчето и родителите му се съгласили да бъдат направени медицински изследвания, резултатите от които да бъдат разкрити пред публиката, когато Даша и Иван са извън студиото. Въпреки широко разпространените твърдения, че именно Иван е забременил Даша, в телевизионното предаване изтъкнатият уролог и експерт д-р Евгений Геков заяви, че няма как момчето да е бащата.
„Проверихме резултатите три пъти, за да няма грешка. Той не може да произвежда сперма. Той е все още дете“, посочва експертът. По думите му, тялото на Иван дори не произвежда тестостерон.  Съсед на момичето в Железногорск – затворен град в Сибир, където се произвежда плутоний, твърди, че Даша, е имала друг по-възрастен партньор. Тя, обаче, отрича и разказва, че с Иван са правили секс в дома му, когато майка му я нямало.
„Идеята беше негова. Но аз нямах против. Той затвори вратата, оставяйки ключа в ключалката, за да не може майка му да отвори вратата. Беше малко страшно, защото щеше да боли.  Болеше само малко. И след това всички беше нормално. Беше малко срамно, криехме се под одеялото“, обяснява момичето.

„Не мислех, че на 10 години той може да прави такива неща. Мислех, че нищо няма да стане. След като го направихме за пръв път, се крихме един от друг под одеялото от срам“, добавя тя. Психологът Денис Давидов обяснява, че когато Даша била разпитвана за това дали е била с някой друг, тя „остро отрекла“.
Той вярва, че тя не е имала контакти с други момчета или мъже. Децата разказват, че се запознали преди година и се влюбили от пръв поглед. Дария, която е във втория месец, разказа: „Иван каза, че ме обича. Опитвахме се да прекараме възможно повече време заедно. Обичаме да се разхождаме по улицата, да се държим за ръце и да се целуваме“.

Новините от днес и със задна дата