неделя, 8 декември 2019 г.

Самотна майка се омъжи за килима си


Има хиляди случаи на хора, които се женят за неодушевени предмети. Тази самотна майка обаче е първата в историята, която сключва брак с... килим!

Беки Кокс е майка на две деца и вече съпруга на любимия си килим Мат, с който сключва брак по време на специална служба в магазина за килими Independent Fitters в родния ѝ град Стокпорт, пише Daily Star. Булката се врече във вечна любов в традиционна бяла рокля.

"Купих Мат преди година и осъзнах колко много го обичам и как е единственият, който ме слуша. Толкова много говорех за него, че приятелите ми ме попитаха защо не се оженим. Един ден докато го почиствах с прахосмукачката, което правя по ежедневно по няколко пъти, го погледнах и осъзнах, че не мога да си представя живота без него", разказва Беки.

Тя твърди, че е обсебена от любимия си.

"Когато децата си легнат, аз слизам долу при Мат, лягам върху него и му разказвам най-съкровените си мисли. Аз съм самотна майка и забелязвам, че откакто го имам мисля много по-рационално", споделя още тя.

Преди няколко месеца, когато ме попита един приятел защо не се омъжа за Мат, аз отговорих, че ще го направя. Всичко беше на шега, докато не осъзнах, че го искам наистина. Беки е станала още по-сигурна в това, което иска, след като компанията, от която е купила Мат са пожелали да поемат всички разноски по празненството. 


Източник: БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата