понеделник, 2 декември 2019 г.

Гаф – Яна Маринова падна на земята от смях (видео)

 
Веки има своите малки неудобни моменти, които предизвикват у него чувство на смут. Никой не е застрахован от тях, в това число и известните личности, защото и те, макар и звезди, са просто хора. На кого не му се е случвало да сбърка, докато говори? Да се спъне, вървейки по улицата, или дори по невнимание да се блъсне в нещо, коментират от life.dir.bg?


Съвсем наскоро и Яна Маринова се озова в подобна ситуация. Преди дни в столичен мол се състоя премиерата на филма "Диви и щастливи", който е с нейно участие. Освен запалените любителите на киното, дебютната вечер на лентата събра и редица популярни имена.
Сред гостите бяха Асен Блатечки и Деян Каменов-Дидо от музикалната група "D2", които бяха сред първите, гледали лентата. Именно те, заедно с двете дами, изпълнили главните роли в продукцията, са "основните герои" в забавно видео, което Яна Маринова сподели в социалните мрежи.

На него се вижда как господата позират за снимка с Маринова и екранната ѝ половинка - Луиза Григорова-Макариев. Обаче малко преди фотографският обектив да запечата образите на четиримата, Луиза, Асен и Деян, очевидно предварително наговорили се, изненадват Яна и се оригват "в синхрон".
Напълно неподготвена, звездата от "Привличане" избухва в смях, като решава да поседне на подлакътника на креслото до нея. Само че не успява да запази баланс и залита назад, като впоследствие пада на земята.
И докато всички се превиват надве от смях, Блатечки веднага ѝ се притича на помощ, помагайки ѝ да се изправи отново на крака, след което тя го прегръща.
"Това го качваме веднага", казва актьорът.
"Каскада на живо. К'во да направя, може да се случи на всеки...", гласи посланието към публикацията, която в Инстаграм вече е достигнала почти 24 хил. потребители.
От коментарите става ясно, че последователите на Яна искрено се забавляват със случилото се.
"Дори в падането си добра", написа една от почитателките ѝ.

Новините от днес и със задна дата